OČEKUJU SE PUNE TRIBINE: Sezona se završava na najbolji mogući način - stiže pehar prvaka!

Autor:

Sport

06.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspresan povratak u viši rang je "rešen".

OČEKUJU SE PUNE TRIBINE: Sezona se završava na najbolji mogući način - stiže pehar prvaka!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 30., ujedno i poslednjeg kola Šumadijske okružne lige za ovu sezonu ekipa OFK Aranđelovca 1979 ugostiće sastav Trnave iz Donje Trnave, meč je zakazan za nedelju, 9. jun sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Nedeljni domaćin je u prošlom kolu i matematički osigurao titulu prvaka, što dovodi i do ekspresnog povrataka u viši rang takmičenja, gde je OFK Aranđelovac bio pet vezanih sezona. Zimsku pauzu ekipa je provela sa dva boda zaostatka za liderom, ali je odličnim prolećnim partijama trenutno na "plus osam". 

U klubu, kao i okolo njega se od prvog dana nove sezone radi na visokom nivou, svi su krenuli sa ciljem da se ekipa ekspresno vrati u viši rang takmičenja i uspeli su u tome. Iz OFK Aranđelovca su u najavi utakmice poručili:

- Kolo pre kraja naši momci su i matematički obezbedili šampionsku titulu i ekspresni povratak u zonski stepen takmičenja. U poslednjem kolu gde bi trebali da dobijemo šampionski pehar, naša ekipa će ugostiti izuzetno kvalitetnog protivnika, trećeplasiranu ekipu Trnave, te pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu i prisustvuju odličnoj utakmici bez takmičarskog značaja, dodeli pehara i proslavi koja će pratiti nedeljnu utakmicu. Nedelja je divan dan za sve koji su vredno radili na ovom uspehu i bili deo šampionske sezone. Vidimo se u najvećem mogućem broju do sada! Svi na brdo da aplauzom pozdravimo šampionske momke!

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

Što se tiče sastava koji će u nedelju odmeriti snage sa aktuelnim šampionom, reč je o timu koji se već duži period takmiči u okružnoj ligi, gde pruža u poslednjih par sezona dobre partije, što dovodi do plasmana u gornji deo tabele. Trenutno se Trnava nalazi na trećoj poziciji i tu će ostati bez obzira na rezultate poslednjeg kola.

Sastav iz Donje Trnave je treći najbolji gost u ligi, imajući u vidu da su na 14 utakmica zabeležili po šest trijumfa i poraza, uz dva remija, odnosno bodovni saldo su na gostovanjima obogatili sa 20 bodova. 

Prvi duel ovih timova završen je pobedom tadašnjeg gosta, OFK Aranđelovca rezultatom 2:0.

OFK Aranđelovac 1979 - Trnava (Donja Trnava)

Nedelja, 9. jun od 17.30

Teren OFK Aranđelovca

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading