GOSTI IZ MRSAĆA IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Lider je minimalnim trijumfom zadržao prvo mesto na tabeli!

Autor:

Sport

05.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promašen penal je "koštao" boda sastav Morave.

GOSTI IZ MRSAĆA IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Lider je minimalnim trijumfom zadržao prvo mesto na tabeli!

Foto: FK Morava Mrsać

U okviru 25. kola Raške okružne lige ekipa Progorelice ugostila je sastav Morave iz Mrsaća. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije, uz bod prednosti u odnosu na prvog pratioca, dok su gosti bili na petom mestu u ligi.

Republika

Lepo vreme, odlično pripremljen teren i dva kvalitetna sastava okupila su veliki broj navijača na stadionu Progorelice. Prva promena rezultata odigrala se na isteku 16. minuta kada je domaćin stigao do vođstva.

Vladimir Komatina je dobro ispratio akciju svog tima, izašao je sam ispred mladog golmana Jerotijevića, koji nije imao šanse, 1:0. Nakon toga prete gosti preko Čolovića i Rovinca, prečka se zatresla i nakon udarca Pavlovića, ali mreža Progorelice je ostala mirna.

U drugom poluvremenu prvi prete gosti, pokušao je Mijailović, ali bez promene rezultata, nakon toga u par navrata je Jerotijević odlično reagovao i sprečio je rivala da duplira prednost. 

Najbolja prilika za promenu rezultata odigrala se na isteku 81. minuta, kada je dosuđen penal za Moravu, međutim udarac Lazara Pavlovića uspeo je da izblokira golman Radmilac, odbitak je stigao do gostujućeg igrača, ali i iz drugog pokušaja promene rezultata nije bilo. 

Pred sam kraja utakmice i Nenadović je odlično šutirao iz slobodnjaka, ali je golman domaćih i ovaj put odlično reagovao. 

Progorelica - Morava (Mrsać) 1:0 (1:0)

Progorelica: Radmilac, Ćurčić, Pantelić, Mirković (od 88' Mitrović), Brkušanac, Komatina, Sekulić, Bubaja (od 81' Bukumira), Bogavac (od 90' Rakić), Pantović, Dunjić

Morava: Jerotijević, Arsenijević, Rovinac, Čolović (od 79' Simović), Baltić, Pavlović, Mijailović, Mitrović (od 46' Milošević), Mijović, Nenadović, Pavlović 

Progorelica se ovim trijumfom zadržala na prvom mestu na tabeli i u poslednje kolo ulazi sa velikim šansama da se okiti titulom prvaka.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading