UTAKMICA SEZONE ZA DOMAĆINA: Pred sastavom 21. Oktobra su dva finala u poslednja dva prvenstvena kola!

Autor:

Sport

31.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biti ili ne biti.

UTAKMICA SEZONE ZA DOMAĆINA: Pred sastavom 21. Oktobra su dva finala u poslednja dva prvenstvena kola!

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

U okviru 21. kola Druge lige Kragujevca ekipa 21. Oktobra ugostiće sastav Šumadinca, meč se igra u nedelju, 2. juna sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Nedeljni domaćin je pre tri sezone ispao iz višeg ranga i od tada plasmanom u gornji deo tabele istiće kandidaturu za povratak, ali je uvek nešto malo falilo. Trenutno se 21. Oktobar nalazi na trećoj poziciji u ligi, sa tri boda zaostataka za drugim mestom, koje vodi direktno u Prvu ligu Kragujevca.

Ekipa trenutno drži treće mesto koje vodi u baraž, ali u sledeće dva kola 21. Oktobar ima "dva finala" jer igra protiv dva prvoplasirana tima, i sa dva trijumfa bi sigurno izborio plasman u viši rang takmičenja. Iz kluba su u najavi nedeljni utakmice poručili:

- Sama pomisao na značaj meča i na to da je protivnik lider prvenstva, daje ogroman motiv našim igračima da daju poslednji atom snage na ovoj utakmici! Ovim putem, pozivamo i publiku da dođe u što većem broju i pomogne našim fudbalerima i klubu u najvažnijem meču u dosadašnjem toku sezone.

Republika

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

Najavni poster

Što se tiče nedeljnog gosta, reč je o ekipi koja je dugogodišnji redovni učesnik Prve lige Kragujevca, i koja će se nakon dve godine pauze vratiti u dobro poznatu sredinu. Već je bilo jasno na polusezoni da je Šumadinac jako kvalitetan i da će bez previše problema obezbediti titulu šampiona.

Trenutno je sastav Šumadinca na liderskoj poziciji sa učinkom od 17 trijumfa, uz po jedan remi i poraz, što je dovoljno za 13 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, uz meč manje u odnosu na njega. 

Prvi duel ovih timova završen je remijem, rezultat nakon poslednjeg sudijskog zvižduka glasio je 2:2.

21. Oktobar - Šumadinac

Nedelja, 2. jun od 17.30

Stadion "21. Oktobar"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading