FINALE PRE FINALA: Na stadionu Vašarište snage će odmeriti učesnici baraža za viši rang!

Autor:

Sport

30.05.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulog nije veliki, ali je važnost meča velika.

FINALE PRE FINALA: Na stadionu Vašarište snage će odmeriti učesnici baraža za viši rang!

Foto: FK Titel

U okviru 29. kola Druge novosadske lige ekipa Titela ugostiće sastav Stražilova, meč je zakazan za subotu, 1. jun sa početkom od 18 časova na stadionu "Vašarište".

Republika

Ovaj duel biće ujendo i derbi 29. kola, Stražilovo je jedna vrlo iskusna i dobra ekipa, koja se nalazi na visko trećoj rangiranoj poziciji na tabeli, dok je Titel na četvrtom mestu u ligi. Što se tiče subotnjeg gosta, reč je o sastavu koji u drugom delu prvenstva prima najmanje golova od svih klubova u ligi, samo jednom na 12 utakmica savladan je njihov golman.

Sastav Titela ovog proleća igra u promenjivoj formi, po principu toplo-hladno, ali pred svojim navijačima igrači pružaju dosta bolje partije, jer se uglavnom u dobrom broju okupe na stadionu "Vašarište".

Prvi duel ovih timova završen je pobedom tadašnjeg domaćina u Karlovcima, rezultatom 4:1. Titel je na tom susretu do 70. minuta imao minimalnu prednost, ali je u finišu susreta sve krenulo "niz brdo" za goste.

Iz redova Titela je povodom najave utakmice stigla sledeća poruka:

- Pitaju zašto? Zato što imaš dva izbora, ili da to uradiš sada ili da se kaješ posle. Kažu nije lako, pa nikada nije ni bilo. Pitaju zašto? Zato što je ovo vreme, kada si toliko puta obeležen i trenutak je da ti obeležiš vreme! Tvrde nemoguće, zbog toga što te ne poznaju. Lažu da ne možeš, zato što te ne poštuju i zato što te se plaše! Pitaju zašto!? Jer zato što si dovoljno gledao, dovoljno si slušao, neka sada vide oni, neka čuju. Zato što je vreme da se desi nešto, ne po čemu ćeš pamtiti život,već nešto  po čemu će život upamtiti tebe! Eto zato, idemo momci jako!  

Po nekim informacijama, dva prvoplasirana tima će ostvariti plasman u viši rang, dok je u planu i bara za verovatno klubove koji se plasiraju od četvrtog do šestog mesta u prvenstvu. 

Titel - Stražilovo

Subota, 1. jun od 18 časova

Stadion Vašarište u Titelu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading