BORAC SIGURAN NA GOSTOVANJU FENJERAŠU: Sastav Krtinske čeka odluku o baražu!

Autor:

Sport

29.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo plen ide put Arnajeva.

BORAC SIGURAN NA GOSTOVANJU FENJERAŠU: Sastav Krtinske čeka odluku o baražu!

Foto: OFK Borac Arnajevo

U okviru 25. kola Prve beogradske lige (grupa B) ekipa Krtinske ugostila je sastav Borca iz Arnajeva. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa poslednje pozicije na tabeli, dok su gosti bili na devetom mestu u ligi.

Republika

Od prvog minuta gosti su znali šta žele sa loptom na terenu, već nakon tri minuta igre Nikola Petković poslao je loptu u mrežu Krtinske, 0:1 za Borac. Nastavlja klub iz Arnajeva sa napadima i ubrzo stiže do novih golova.

Prvo je Ivica Gligorić duplirao prednost Borca, a zatim je Petković svojim drugim pogotkom uvećao vođstvo na 3:0, igrao se tada 14. minut. 

Odličnu partiju na gostovanju Krtinskoj Nikola Petković krunisao je het-trikom na isteku 38. minuta, kada je postigao svoj treći pogodak na utakmici. Do odlaska na odmor Aleksandar Radovanović savladao je Gavrilovića, 0:5.

Uvodni minuti nastavka protekli su u napadima domaćina, ali je golman Nikola Kostić izvanredno intervenisao u par situacija. Kostiću je ovo prva zvanična seniroska utakmica u kojoj se nalazi u ulozi startera.

Kako je vreme odmicalo, izmenama na obe strane tempo igre je opao. Do poslednjeg sudijskog zvižduka viđen je još jedan pogodak, on je bio delo Ivice Gligorića, što je ujedno njegov drugi na meču, konačnih 6:0 u korist Borca.

Krtinska - Borac (Arnajevo) 0:6 (0:5)

Krtinska: Gavrilović, Došen, Raonić, Peković, Nikolić (od 67' Vasiljević), Pavlović (od 75' Milenković), Milovanović, Vasiljević, De. Jovanović (od 75' Da. Jovanović), Kaličanin, Janković (od 61' Stevanović)

Borac: Kostić, Birčević (od 76' Đorđević), Milojević (od 65' Anđelić), Živanović, Petković, Radovanović (od 46' Petrović), Petković, Đurić (od 46' Bejte), Jovičić, Adamović, Gligorić (od 69' Gajić) 

Ekipa Krtinske je ovim porazom završila prvenstvo, imajući u vidu da je u poslednjem kolu slobodna. Po nekim pričama i planovima, tim iz Obrenovca će igrati baraž za opstanak sa rivalom iz donjeg ranga. Borac predstojećeg vikenda na zatvaranju sezone dočekuje Šumadiju iz Šopića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading