"VATERPOLO REZULTAT KRAJ ŽELEZNIČKE STANICE": Goleda Rampe i Omladinca, a zatim odlazak na svadbena veselja!

Autor:

Sport

29.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su domaći veliku prednost na svojoj strani, ali je na kraju remi krajnji ishod.

"VATERPOLO REZULTAT KRAJ ŽELEZNIČKE STANICE": Goleda Rampe i Omladinca, a zatim odlazak na svadbena veselja!

Foto: FK Rampa Požega

U okviru 28. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Rampe iz Požege ugostila je sastav Omladinca (Zdravčići). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije (39 osvojenih bodova), dok su gosti bili na sedmom mestu sa dva boda manje.

Republika

Imajući u vidu da je pitanje opstanka rešeno u taborima oba tima, na dva kola pre kraja prvenstva igralo se otvoreno, napadački, na gol više.

Poveli su domaći na isteku 27. minuta preko Koste Vasiljevića sa 1:0, isti fudbaler je tri minuta kasnije duplirao prednost Rampe, 2:0. Do odlaska na odmor još jednom se zatresla mreža gostujućeg tima, strelac za žuto-crne bio je Dejan Smiljanić.

Gosti su do odlaska na odmor preko Milutina Murića uspeli da smanje zaostatak na 3:1. Za vreme desetominutne pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane terena.

Odlično drugo poluvreme otvaraju gosti, Murić sa dva pogotka u razmaku od pet minuta dovodi Omladinac do izjednačenja, 3:3. Par minuta kasnije Smiljanić svojim drugim pogotkom na utakmici vraća prednost na stranu Rampe, 4:3.

Ubrzo nakon toga domaći ostaju sa deset igrača u polju, Todor Vukčević dobija drugi žuti, odnosno crveni karton, Rampa ostaje sa deset igrača u polju. Brojčanu nadmoć rival je vrlo brzo iskoristio, Nebojša Cvijetić savladao je rezervnoggolmana rivala, Varničića, 4:4.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nove promene rezultata nije bilo, podela bodova ostala je na snazi, 4:4.

Rampa (Požega) - Omladinac (Zdravčići) 4:4 (3:1)

Rampa: Raković (od 75' Varničić), Cvijović, Vukčević, Mladenović, Savatijević, Perović (od 46' Ljujić), Matović, Vasiljević, Glušćević, Ćirjanić, Smiljanić

Omladinac: Ivanović, F. Nikolić, Marić, Cvijetić, Jovanović, Murić, F. Krečković (od 46' Đokić), Lazić, I. Nikolić, Aleksić (od 56' Šuljagić), M. Krečković

U sledećem kolu Omladinac dočekuje Višesavu iz Bajine Bašte, dok satav Rampe ide na noge trećeplasiranoj Lazarici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading