PODELA BODOVA U MILOČAJU: Timovi su pokazali da su zasluženo u samom vrhu tabele! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

28.05.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za šampionski pehar sada dobija potpuno novi tok.

PODELA BODOVA U MILOČAJU: Timovi su pokazali da su zasluženo u samom vrhu tabele! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Morava Mrsać

U okviru 24. kola Raške okružne lige ekipa Miločajca ugostila je sastav Morave iz Mrsaća, bio je ovo jedan od derbi susreta ovog kola, imajući u vidu da je reč o klubovima iz samog vrha tabele. Domaćin je u ovaj meč ušao sa deobe druge pozicije na tabeli (39 osvojenih bodova), dok su gosti bili na petom mestu sa tri boda manje.

Republika

Oko 400 navijača ispratilo je derbi susret na stadion u Miločaju, jako kvalitetna partija od strane igrača oba tima pružila je utakmicu za uživanje svim prisutnim.

Na isteku 21. minuta oboren je Lazar Pavlović u kaznenom prostoru domaćina, penal za Moravu. Upravo je Pavlović preuzeo odgovornost i uspeo je da dovede svoj tim u vođstvo, 1:0 za goste. 

Desetak minuta kasnije prvi strelac Miločajca, Milan Bulatović sam na desnoj strani Moravinog gola, iskoristio je dobro ubacivanje saigrača, 1:1. Nakon toga gosti su imali par šansi da dođu do novog vođstva, međutim mladi golman Đorđević uspeo je da sačuva svoju mrežu.

Na startu nastavka domaćin kreće dosta ozbiljnije, u talasima napada gol Morave i u tom periodu uspeli su da pogode fudbaleri Miločajca stativu, a zatim i prečku. Gosti prete iz kontranapada, i upravo nakon brze tranzicije vraćaju vođstvo na svoju stranu.

Pavlović je u 63. minutu stigao do 15. gola u prvenstvu, ujedno njegov drugi na meču, 2:1 za Moravu. Nije tu odustao domaćin, nastavio je sa svojim napadima i na isteku 79. minuta dosuđen je penal za MIločajac. Siguran realizator istog, uz pomoć stative bio je Đorđe Bojanić, 2:2.

Do kraja utakmice uglavnom se igralo između dva kaznena prostora, bez ozbiljnijih prilika za promenu rezultata. Remi je ostao na snazi i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

Miločajac - Morava (Mrsać) 2:2 (1:1)

Miločajac: Đorđević, Marinković, Nikolić (od 83' Grujičić), Šiljković, Gračanac, Danilović (od 74' Laković), Bulatović, Bojanić, Todorović, Zrnzević, Grujić

Morava: Jerotijević, Arsenijević, Rovinac, Čolović, Baltić, Jablanović, Z. Pavlović, Mijailović, Mitrović (od 61' Milošević), Mijović, L. Pavlović

 

 

Situacija u vrhu tabele je sada dodatno zakomplikovana, pa nas očekuje jako zanimljiv finiš sezone, tj. poslednja dva kola.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading