OVO JE VEĆ MALO KO OČEKIVAO: Odluka saveza garantuje samo jedno - očekuje nas spektakl!

Autor:

Sport

28.05.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači, spremite se!

OVO JE VEĆ MALO KO OČEKIVAO: Odluka saveza garantuje samo jedno - očekuje nas spektakl!

Foto: Starsport

U sredu, 29. maja na programu je finale fudbalskog Kupa Vojvodine u kojem će snage odmeriti Radnički iz Zrenjanina i Hajduk iz Divoša, meč je zakazan za 17 časova, a biće odigran na stadionu "GAT Arena" u Novom Sadu.

Republika

Nominalni domaćin ovog susreta biće Radnički iz Zrenjanina, tim koji se trenutno nalazi na deobi četvrte pozicije Srpske lige Vojvodina. Reč je klubu koji se u poslednjih par sezona ustalio u ligi, a trenutno prvenstvo i plasman je jedno od boljih od kad se ekipa takmiči u aktuelnom rangu.

Na poslednjih pet ligaških utakmica fudbaleri Radničkog su osvojili osam bodova (2-2-1), pa se može reći da u solidnoj formi dočekuju finalni okršaj za pehar, koji garantuje i plasman u dalji tok Kup takmičenja za sledeću sezonu na nivou cele Srbije.

Republika

Foto: FK Hajduk Divoš

Najavni poster

Uloga gosta u sredu biće namenjena timu iz Divoša, koji se u okviru Vojvođanske lige Jug bori za najviši plasman i promenu ranga. Trenutno se Hajduk nalazi na drugoj poziciji, koja garantuje baraž za Srpsku ligu, dok je lider udaljen dva boda uoči poslednjeg prvenstvenog kola.

Ovo će biti drugi put u klupskoj istoriji da se Hajduk nalazi na korak od osvajanja ovog stepena Kupa, što bi dovelo i do plasmana u Kup Srbije, što će biti svakako istorijski uspeh za klub koji je do pre par godina bio u nižim rangovima takmičenja.

O ozbiljnosti i važnosti utakmice govori i odluka saveza i sudijske komisije po pitanju angažovanja službenih lica za ovaj duel. Iskusni internacionalac, Novak Simović će se naći na centru igrališta, njemu će pomagati pored terena MIlan Šutulović i Dragan Peranović, dok će četvrti sudija biti Marko Gnjatović. 

Radnički (Zrenjanin) - Hajduk (Divoš)

Sreda, 29. maj od 17 časova

GAT Arena u Novom Sadu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading