CRVENO-BELI PREDSTAVILI NOVU SPORTSKU OPREMU: Navijači u čudu - jedna garnitura dresova je u šokantnim bojama! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.05.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za istorijski start u eliti, već su počeli.

CRVENO-BELI PREDSTAVILI NOVU SPORTSKU OPREMU: Navijači u čudu - jedna garnitura dresova je u šokantnim bojama! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba ostvarili su najveći uspeh u 104 godine dugoj istoriji kluba.

 

Od naredne sezone crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" krenuće u borbu za osvajanje superligaških bodova čime će konačno biti dosanjan san svih klupskih generacija.

U poslednjem prvoligaškom susretu Jedinstvo je na svom stadionu na Ubu savladalo Smederevo 1924 nakon preokreta rezultatom 2:1, čime je stavljena tačka na najuspešniju sezonu u klupskoj istoriji, a prema očekivanju pobedu crveno-belima doneli su 

Ibrahim Zubairu i Kvaku Karikari.

Odmah nakon poslednje prvenstvene utakmice rukovodstvo kluba je prezentovalo javnosti sve tri garniture dresova za narednu sezonu, a pored standardne crveno-bele varijante, klub će nastupati u belo-zlatnoj sportskoj opremi, kao i garnituri dresova koja će zasigurno izazvati polemike među navijčima, s obzirom da je u pitanju kombinacija crno-belih boja.

 

- Novi dizajn dresova. Kao što ste navikli, domaće boje Jedinstva su crvena i bela i takvi će biti i dresovi za predstojeću superligašku sezonu. Druga i treća garnitura dresova u novim bojama. Dresove možete poručiti već sada preko instagrama, porukom u DM, a u toku sledeće nedelje poručivanje će biti moguće i preko sajta. Dresovi su dostupni u crvenoj, beloj i crnoj boji, u dečijim veličinama kao i u veličinama za odrasle - istakli su iz kluba sa Uba.

Nakon istorijskog osstvarenja, fudbaleri Jedinstva odlaze na zasluženi odmor, dok je pred klupskim rukovodećim strukturama veliki posao kako bi se okončali svi neophodni zadaci uoči predstojeće sezne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading