OKREĆE SE NOVI LIST: Pravi se ozbiljna priča - u narednu sezonu ulaze znatno jači sa najvišim ambicijama!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.05.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvrenja u aktuelnoj sezoni brzo će biti zaboravljena.

OKREĆE SE NOVI LIST: Pravi se ozbiljna priča - u narednu sezonu ulaze znatno jači sa najvišim ambicijama!

Foto: FK Stojnik

Fudbaleri Stojnika iza sebe imaju sezonu u kojoj su, blago rečeno, ostvareni loši rezultati, tako da nije ni čudo da je klub prikovan za samo začelje tabele.

 

Dva kola pre okončanja aktuelne takmičarske godine u okviru Opštinske lige Sopot, plavo-beli su ostvarili svega jedan remi i 17 poraza, uz gol koeficijnt 22:69, a jedini put kada su teren napustili neporaženi bilo je u okviru 11. kola koje je odigrano 12. novembra prethodne godine kada su protiv ekipe Vojvode 2013 iz Dučine remizirali rezultatom 1:1.

Kako bi se naredne sezone ostvarili znatno bolji rezultati, klub se javnosti obratio važnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Vreme je da se u junu napravi dobar igrački kadar... Konkurs je otvoren. Ko je zainteresovan da igra fudbal neka se javi. Pravi se ozbiljan tim.

Foto: FK Stojnik

Navijači se nadaju boljim ostvarenjima u narednoj sezoni

 

Svi zainteresovani mogu se javiti klubu putem drušvene mreže Instagram.

Da podsetimo, u prethodno odigranom meču Stojnik je prethodnog vikenda poražen od ekipe Nemenikuće na gostujućem terenu, minimalnim rezultatom 0:1, a naredni prvenstveni duel odigraće narednog vikenda 2. juna kada će doćekati SUNF OFK Đurince, a tačka na takmiačrsku 2023/24 godinu biće stavljena devetog dana meseca juna kada će u Dučinu gostovati Vojvodi 2013.

Treba podsetiti da ovosezonska ostvarenja ekipe Stojnika i nisu najlošija u klupskoj istoriji koja datira od 2007. godine. Naime, plavo-beli su u sezoni 2021/22 takmičenje okončali sa maksimalnih 24 poraza i gol količnikom 11:150.

Ostaje da se vidi kakva će biti klupska ostvarenja u narednoj sezoni i može li Stojnik možda i da se umeša u borbu za plasman u viši takmičarski rang, Prvu beogradsku ligu - "grupa C".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading