GOLEADA SREĆNOG KRAJA: Bod je bio dovoljan - Inđija kroz BARAŽ traži put ka SUPERLIGI!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želje pred poslednju prvenstvenu utakmicu su ostvarene, a sada će kompletna takmičarska godina stati u 180 minuta "dodatnog fudbala".

GOLEADA SREĆNOG KRAJA: Bod je bio dovoljan - Inđija kroz BARAŽ traži put ka SUPERLIGI!

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Uoči 37. kola prvoligaškog karavana, ili sedme takmičarske runde plej-ofa, fudbaleri Inđije Toyo Tires nalazili su se na trećoj poziciji na tabeli i bod u duelu protig beogradskog RFK Grafičara, na svom stadionu "Toyo Tires" Arena obezbeđivao im je plasman u baraž za popunu superligaškog karavana.

 

Oko 200 ljubitelja fudbala prisustvovalo je zanimljivoj predstavi koja je tokom drugih 45 minuta igre mogla, svojim sadržajem, da zadovolji i najprobirljivije.

Tokom prvog poluvremena golova nije bilo, a pravi šok domaćin je doživeo u 57. minutu. Pravovremeni dubinski pas na desno krilo i idealan centaršut iskoristio je Strahinja Stojanović koji je glavom zatresao mrežu Luke Tasića.

Ipak samo dva minuta kasnije, rezultat je poravnat. Nakon kornera, najviši na petercu "grafosa" bio je Andrija Mijailović i na semaforu je stajalo 1:1.

Igral ose u drugom poluvremenu "otvorenog garda" i gosti u 69. minutu organizuju brzu akciju gde je lopta išla od noge, do noge, a na kraju je precizinm udarcem Ognjen Ajdar ponovo prednost doneo na stranu RFK Grafičara.

Međutim, ponovo se nije dugo čekalo na odgovor momaka u zeleno-beloj sportskoj opremi.

Sjajno je lopta ubačena iza poslednje linije defanzivaca gostiju, pravovremeni pas po zemlji u sredinu gde Lazar Milošev rutinski postavlja konačan rezultat ovog meča.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fk Inđija (@fk_indjija_)

 

- Prva liga Srbije, plej-of, 37. kolo:

Inđija Toyo Tires (Inđija) - RFK Grafičar (Beograd) 2:2 (0:0)

Strelci: A. Mijailović u 59. i L. Milošev u 75. minutu za Inđiju Toyo Tires; S. Stojanović u 57. i O. Ajdar u 69. minutu za RFK Grafičar

Stadion: "Toyo Tires Arena", Inđija

Gledalaca: 200

Sudija: Stefan Đokić

Žuti kartoni: A. Mijailović, D. Vrbić (Inđija Toyo Tires); A. Jovanović, A. Popović, F. Markišić, D. Đurić (RFK Grafičar)

Crveni karton: A. Vukičević (RFK Grafičar)

Inđija Toyo Tires (Inđija): Tasić, Mitrović, Maričić, Vrbić, M. Janjić (Subotić), V. Janjić (Đorđević), Tešić (Kukolj), Desančić, Mijailović, Stojanović (Milošev), Radosavljević (Gajilović).

RFK Grafičar (Beograd): Vraneš, Popović, Spasojević (Delibašić), Vasilijević, Ćurić, Stojanović (Petrović), Đurić, Jovanović, Vukičević, Markišić (Nikolić), Ajdar (Marić).

Kao što je već rečeno, osvojnim bodom ekipa iz Inđije je obezbedila plasman u baraž za popunu Superlige Srbije gde će se sastati sa šesnaestoplasiranom ekipom elitnog ranga, Železničarom iz Pančeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading