SELEKTOR MORA DA BUDE ZADOVOLJAN: Poslednja provera pred start kvalifikacionog turnira - prestonički reprezentativci brojali do šest!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2024

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li se ponoviti prethodno ostvarenje?

SELEKTOR MORA DA BUDE ZADOVOLJAN: Poslednja provera pred start kvalifikacionog turnira - prestonički reprezentativci brojali do šest!

Foto: FSB

Amaterska reprezentacija Fudbalskog saveza Beograda imala je poslednji test uoči Kvalifikacionog turnira regiona FS Srbije za učešće u kvalifikacijama za UEFA Regionalni kup za sezonu 2024/2025.

 

Izabranici selektora Zdravka Kovačevića pobedili su, kao gosti, kombinovanu ekipu srpskoligaša FK „Zvezdara“ sa 6:2 (2:1). Pogotke za reprezentaciju FS Beograda postigli su Aleksandar Pavlović, Boris Janković, Marko Borović, Petar Jović i dvostruki strelac Miloš Šarić. Za Zvezdaru su pogađali Vladan Miliosavljev iz kaznenog udarca i Lazar Daničić.

Foto: FSB

Selektor Kovačević može da bude zadovoljan

 

Selektor beogradskih amatera isprobao je veliki broj igrača, posle čega će odrediti osamnaest onih koji će putovati za Šabac gde 8. juna igraju polufinalnu utakmicu protiv domaćina FSS kvalifikacija, odgovarajuće amaterske selekcije Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije.

Kvalifikacije FSS igraće se u Šapcu i Loznici 8. i 9. juna 2024. godine. U prvom polufinalu 8. juna sastaće se amateri iz FS regiona Zapadne Srbije i FS Beograda, a u drugom koje se igra u Loznici FS Vojvodine i FS regiona Istočne Srbije. Pobednici će dan kasnije odigrati u Loznici, na novom stadionu „Lagator“, finalnu utakmicu, a ko trijumfuje u borbi za pehar FSS stiče pravo da predstavlja našu zemlju na turniru 3. grupe UEFA kvalifikacija čiji domaćin je početkom septembra FS Srbije. Osim predstavnika naše zemlje učestvuju još i amateri Zapadne Slovačke (koja se prva kvalifikovala), Severne Makedonije i Velsa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading