ODLIČAN MEČ U ARNAJEVU: Tim iz Mislođina se dobro "namučio" da osvoji ceo plen protiv Borca! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin ima za čime da žali.

ODLIČAN MEČ U ARNAJEVU: Tim iz Mislođina se dobro "namučio" da osvoji ceo plen protiv Borca! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Borac Arnajevo

U okviru 24. kola Prve beogradske lige (grupa B) ekipa Borca iz Arnajeva ugostila je sastav Strelca iz Mislođina. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devetog mesta, dok su gosti bili na drugoj poziciji, sa koje će na kraju sezone verovatno u baraž za Beogradsku zonu.

Republika

Od prvog minuta igralo se otvoreno, na gol više, ozbiljna šansa pred golom Frkovića, Đurić je oduzeo loptu protivničkoj odbrani, centrirao je, ali je Gligorić bio neprecizan. Nakon toga šansa na drugoj strani, Marko Ilić postiže evrogol, 1:0 za Strelac.

Nastavili su domaći sa napadima kao da ništa nije bilo, i uspeli su ubrzo da vrate meč na početak. Igrao se deseti minut kada je Uroš Adamović posle odbijene lopte uspeo istu da sprovede u mrežu rivala, 1:1. 

Do odlaska na odmor najbolju šansu za novi pogodak imali su domaći, Petković je izašao sam ispred golmana tima iz Mislođina, međutim Frković je bio uspešniji u tom duelu. Nakon prvih 45 minuta 1:1.

Drugo poluvreme počelo je inicijativom domaćina, međutim fudbaleri Borca nisu uspevali da postignu gol kojim bi po prvi put na meču stigli do vođstva. Kada su mnogi mislili da će domaćin sledeći zatresti mrežu na utakmici, dešava se preokret.

Kiks odbrane Borca, najbolje se pred golom domaćina snalazi Petar Petrović, 2:1 za Strelac koji vraća vođstvo na svoju stranu. 

Do kraja utakmice domaćin pokušava da dođe barem do "iksa" međutim, gosti na iskustvo privode meč kraju i nose ceo plen iz Arnajeva.

Borac (Arnajevo) - Strelac (Mislođin) 1:2 (1:1)

Borac: Marković, Birčević, Milojević, Gligorić (od 88' Đorđević), A. Petković, Živanović, N. Petković, Jovičić, Radovanović (od 67' Gajić), Adamović, Đurić (od 82' Lukić)

Strelac: Frković, Tejić, Krsmanović, Radovanović, Grujičić (od 94' Galić), Narandžić, Ilić, Todić, Petrović, Srećković (od 87' Andrić), Baković 

U sledećem kolu Borac gostuje fenjerašu iz Krtinske, dok sastav Strelca ide na gostovanje Šumadiji iz Šopića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading