SIGURNA POBEDA DOMAĆINA NA "BOMBONJERI": Lider nastavlja svoju trku za šampionski pehar!

Autor:

Sport

23.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Zemuna su pokazali da imaju budućnost, dosta mladih igrača bilo je u sastavu.

SIGURNA POBEDA DOMAĆINA NA "BOMBONJERI": Lider nastavlja svoju trku za šampionski pehar!

Foto: FK Velika Moštanica

FK Velika Moštanica

U okviru 24. kola Međuopštinske lige Beograd (grupa A) ekipa Velike Moštanice ugostila je sastav Zmaj Novi grad iz Zemuna. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe liderske pozicije, dok su gosti bili na devetom mestu u ligi. 

Republika

Ušao je domaćin u ovaj meč sa serijom od sedam vezanih pobeda u ligi, i od prvog minuta je krenulo sa ciljem da što pre reši pitanje pobednika na ovom susretu. 

Igrao se sedmi minut kada je Miloš Ilić odlično uputio pas ka Ognjenu Krsteskom, koji je glavom savladao golmana Badnjara, 1:0 za Veliku Moštanicu. Bio je ovo 17. gol napadača Velike Moštanice u dosadašnjem toku sezone.

Nastavili su sa napadima domaći, ali se i gosti nisu olako predali, tim iz Zemuna pun je mladih talenta, željnih dokazivanja protiv najjačih klubova u ligi, pa je meč bio pun lepih poteza.

Republika

Foto: FK Velika Moštanica

Krajnji ishod

Na isteku 21. minuta Nikola Zajić je probio po levoj strani, uputio je pas do Božovića, koji vraća loptu do levog beka domaćina, a on je smešta u mrežu Zmaja, 2:0. Sjajna partija aktuelnog lidera na tabeli nije dozvolila rivalu da ozbiljnije zapreti golu, nakon prvih 45 minuta, 2:0.

Drugo poluvreme odigrano je dosta mirnije, obe ekipe su stale na loptu, domaći su bili nešto mirniji, imajući u vidu da su imali dva gola prednosti na svojoj strani, dok su gosti pokušavali da stignu do pogotka.

Kako je vreme odmicalo, treneri na obe strane su posegli za izmenama, međutim do poslednjeg sudijskog zvižduka nove promene rezultata nije bilo.

Velika Moštanica - Zmaj Novi grad (Zemun) 2:0 (2:0)

Velika Moštanica: Tasić, Ilić, Zajić, Živanović (od 75' Gajić), Glišić (od 53' Petrović), Momić, Krsteski (od 76' S. Maksimović), D. Maksimović, Puletić, Božović, Janićijević

Zmaj Novi grad: Badnjar, Muminović (od 79' Bukilić), Okmažić, Ni. Matović (od 61' Knežević), Grubišić, Ne. Matović, Ajra, Mitrović (od 61' Mirković), Marjanović, Eremija, Jovanović (od 67' Milinković)

Iz redova domaćina nakon utakmice izjavili su:

Bravo za našu ekipu, pokazali smo još jednom da smo u sjajnoj formi i da smo najbolja ekipa u ligi bez konkurencije. Ostala su još dva kola do kraja, teško gostovanje Blokovima i zadnje kolo kući sa Železnikom. Veliko hvala publici na podršci danas, bili ste sjajni. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading