ODLIČNA UVERTIRA ZA DERBI SEZONE: U Grabovcu se predstojećeg vikenda odlučuje u velikoj meri pitanje šampiona!

Autor:

Sport

23.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinđelić spreman dočekuje lidera.

ODLIČNA UVERTIRA ZA DERBI SEZONE: U Grabovcu se predstojećeg vikenda odlučuje u velikoj meri pitanje šampiona!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U okviru 31. kola Pomoravske okružne lige ekipa Mladosti iz Tečića ugostila je sastav Sinđelića iz Grabovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 15. pozicije, koja trenutno vodi u baraž za opstanak, dok su gosti bili na drugom mestu, koji vodi u doigravanje za viši rang.

Republika

Imajući u vidu da prvenstvo broji čak 34 kola, u rasporedu su ubačena i vanredna kola, koja se igraju sredinom nedelje, jedno takvo je odigrano u toku jučerašnjeg dana. Ulog za oba tima je bio veliki, imajući u vidu sam plasman na tabeli.

Tokom prvog poluvremena gosti su imali posed na svojoj strani, kreirali su šanse za promenu rezultata, ali im nije polazilo za rukom da zatresu mrežu golmana Antića, na drugoj strani domaći su bili fokusirani pre svega na odbranu svog gola.

Tokom prvih 45 minuta golova nije bilo, dok je pokazan jedan žuti karton, Aleksa Milojević, iz redova Sinđelića je ostao zabeležen u sudijskoj beležnici.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Tribine će sigurno biti prepune za vikend

Nastavak meča doneo nam je dosta bolju u odlučniju igru tima iz Grabovca, već nakon četiri minuta igre Sinđelić je stigao do vođstva. Andrej Božić je bio strelac prvog pogotka na utakmici. 

Ubrzo nakon gosti su sa dva pogotka u razmaku od pet minuta rešili pitanje pobednika na ovom susretu. Prvo je Predrag Blagojević duplirao vođstvo Sinđelića, da bi pet minuta kasnije Aleksandar Milojević postavio rezultat na 3:0 u korist kluba iz Grabovca.

Pred sam finiš susreta Tihomir Simić postigao je počasni pogodak za Mladost, nakon 90 minuta igre, 3:1 na semaforu u korist Sinđelića.

Mladost (Tečić) - Sinđelić (Grabovac) 1:3 (0:0)

Mladost: Antić, Pavlović, Obradović, Simić, Nikolić (od 80' Lukić), Ognjanović, Milićević (od 54' Todosijević), A. Petrović, Todorović (od 69' D. Petrović), Tomić, Jevtić

Sinđelić: Marković, Stanojević, Živanović, Milojević, Radovanović (od 54' Popović), Božić, Golubović, Stojković, Sinđelić, Milojević, Blagojević

U sledećem kolu Sinđelić dočekuje ekipu GFK Tabane iz Jagodine, i biće to derbi prvenstva, koji može rešiti i pitanje šampiona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading