TEŠKO GOSTOVANJE I BITAN TRIJUMF ZA LIDERA: Borba za viši rang se nastavlja!

Autor:

Sport

22.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda je odnela ceo plen sa teškog gostovanja!

TEŠKO GOSTOVANJE I BITAN TRIJUMF ZA LIDERA: Borba za viši rang se nastavlja!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

U okviru 28. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Donjeg Srema ugostila je sastav Slobode iz Donjeg Tovarnika. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa petog mesta, dok su gosti bili na deobi liderske pozicije u ligi.

Republika

Odlično su gosti ušli u meč, već nakon četiri minuta igre stigli su do pogotka, međutim isti je poništen zbog ofsajda. Igrao se osmi minut kada je nakon uigrane akcije Sloboda stigla do vođstva, korner sa desne strane, Milojević šalje loptu po zemlji, kapiten Josimov natrčava i šalje je u mrežu, 1:0 za klub iz Donjeg Tovarnika.

Pretili su nakon toga gosti preko Vukotića, Jankovića i Milinkovića, ali bez promene rezultata. Novi pogodak viđen je u 20. minutu kada se opet nakon kornera zatresla mreža golmana Devića. Josimov izvodi udarac iz ugla, Milojević mu ostavlja loptu, a Miloš se po drugi put upisuje u listu strelaca na meču, 2:0 za Slobodu.

Republika

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Đokić vodi tim do višeg ranga

Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata, za vreme pauze izvršene su izmene na obe strane terena. Domaći su sa čak četiri nova fudbaleri ušli u nastavak meča, dok su gosti izvršili jednu promenu manje.

Upravo je rezervista iz redova Donjeg Srema, Marko Labović u 49. minutu pogodio za 1:2, domaći na Suvači stižu na samo gol zaostatka.

Nakon toga se dosta smirila igra na obe strane terena, gosti su kontrolisali loptu, povremeno su stvarali prilike, najbolje su bile preko Živkovića i Antonića, ali bez promene rezultata.

Domaćin je pokušavao da dođe do izjednačenja, ali mu rival tokom drugog poluvremena nije dopustio mnogo šansi za takav ishod. Na kraju Sloboda nosi ceo plen rezultatom 2:1.

Donji Srem 2015 (Pećinci) - Sloboda (Donji Tovarnik) 1:2 (0:2)

Donji Srem 2015: N. Dević, Subotić, Birovljev, Krneta (od 46' Labović), Jurišić (od 46' Zorić), Vukolić (od 46' Helajzen), Ješić, Subašić, Matić, L. Dević (od 46' Trifunović), Đorđević (od 59' Repac)

Sloboda: Jagodić, Čolić, Kuburović, Josimov, Milinković (od 76' Novaković), Milojević (od 46' Petrović), Vukotić (od 46' Živković), Pilipović (od 75' Beatović), Antonić, Janković (od 46' Bubalo), Sremčević

U sledećem kolu Sloboda dočekuje ekipu Slavije iz Novog Sada, dok Donji Srem gostuje Hajduku iz Beške.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading