PROMENA U SAMOM FINIŠU SEZONE: Uprava kluba je sporazumno raskinula saradnju sa dosadašnjim trenerom!

Autor:

Sport

22.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni "Perić" će "odraditi" tri kola do kraja prvenstva.

PROMENA U SAMOM FINIŠU SEZONE: Uprava kluba je sporazumno raskinula saradnju sa dosadašnjim trenerom!

Foto: FK Tavankut

U Tavankutu se pre 20-tak godina igrala Srpska liga, međutim trenutno se tim takmiči u okviru PFL-a Subotica

Republika

Nakon 27 odigranih kola ekipa se nalazi na 11. poziciji sa bodovnim saldom na koti 32. Fudbaleri Tavankuta s tokom dosadašnjeg toga sezone zabeležili devet trijumfa, pet remija i 13 poraza, imajući u vidu da je pitanje putnika u niži rang već rešeno, polako mogu da se prave planovi za sledeću takmičarsku godinu.

Iz Tavankuta je u toku jučerašnjeg dana stigla sledeća objava:

- Uprava FK Tavankut obaveštava sve cenjene navijače i prijatelje kluba, da Nenad Todorović više nije trener prvog tima naše ekipe. Klub se zahvaljuje Todoroviću na svemu što je učinio za nas, i želimo mu mnogo sreće u daljoj karijeri. "VD" će u poslednje 3 utakmice biti Pere Babijanović, zvani Perić, koji je danas preuzeo ekipu.

Republika

Foto: FK Tavankut

Stadion Tavankuta

Todorović je na klupu tima stigao početkom leta 2023. godine, i bio je to njegov novi mandat na dobro poznatoj adresi. Pre toga Nenad (41) je na klupi Tavankuta bio tokom prolećnog  dela takmičarske 20/21, ali i tokom cele sledeće sezone. U dosadašnjoj karijeri je još bio šef stručnog štaba Ravangrada 2018, u trajanju od godinu dana.

Imajući u vidu da se Tavankut do pre samo dve sezone nalazio u Vojvođanskoj ligi, sigurno da trenutni rezultat i plasman u donji deo tabele nije nešto što može da zadovolji ambicije kluba. Iz uprave će sačekati da se prvenstvo privede kraju, a zatim će se praviti planovi za predstojeću takmičarsku godinu.

Ekipa predstojećeg vikenda gostuje Jedinstvu iz Srpskog Krstura, zatim dočekuje Budućnost iz Savinog Sela, dok na zatvaranju sezone ide na noge aktuelnom lideru, Iskri iz Kucure.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading