ČESTITALI "STARIJEM BRATU" ULAZAK U ELITU I DOŽIVELI BRODOLOM: Prvi put u istoriji ispadaju iz lige!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.05.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivao, ili ne?

ČESTITALI "STARIJEM BRATU" ULAZAK U ELITU I DOŽIVELI BRODOLOM: Prvi put u istoriji ispadaju iz lige!

Foto: FK Vrelo Sport

Fudbalski klub Vrelo Sport osnovan je 2015. godine i tokom dosadašnje istorije redom su prolazi kroz pet rangova takmičenja, da bi prethodnog proleća zakoračili i na trećeligašku scenu.

 

Klub koji se nalazi pod patronatom nekadašnjeg srpskog reprezentativca Nemanje Matića, u aktuelnoj sezoni nije pružio očekivane rezultate, tako da će po prvi put u svojoj istoriji morati da se pomiri sa činjenicom da se vrati u niži takmičarski rang.

Vrelo Sport je  nedelju 19. maja na stadionu "Mirko Žaki Matić" pred oko 150 ljubitelja fudbala poraženo od novopazarske Jošanice rezultatom 0:2, čime su i definitivno izgublili svaku šansu da izbore opstanak. Gosti su do pobe stigli pogotcima amara Nurovića u 26. Amel Hadžimujovića u poslednjim trenucima meča.

Ovim trijumfom fudbaleri Jošanice su pobegli iz opasne zone, ali svakako opuštanja u poslednje tri prvenstvene utakmice, ne sme biti.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Velo Sport u Zonu, a Jedinstvo u Superligu

 

I pored činjeice da će Vrelo Sport od naredne takmičarske godine biti deo novoformirane Zone Drina, u opštini Ub razočarenja nema. Ekipa Jedinstva je ostvarila istorijski plasman u superligašku konkurenciju, a tim povodom se javnosti obratilo i rukovodstvo sastava iz Vrela:

- Čestitke Fudbalskom klubu Jedinstvo sa Uba, celokupnom stručnom štabu, igračima i navijačima našeg bratskog kluba na istorijskom uspehu i zasluženom plasmanu u Superligu Srbije… Napred Jedinstvo!

Do kraja aktuelne sezone ekipu Vrelo Sporta očekuju mečevi protiv Reala iz Podunavaca, Loznice i Tutina, a zatim i pripreme za novu sezonu i ponovni start u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading