ISTORIJSKI REZULTAT ZA MEKIŠ: Član okružne lige će odmeriti snage sa srpskoligašem u Kupu!

Autor:

Sport

19.05.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji će pamtiti.

ISTORIJSKI REZULTAT ZA MEKIŠ: Član okružne lige će odmeriti snage sa srpskoligašem u Kupu!

Foto: FK Mekiš

U okviru 1/4 finala Kupa Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije ekipa Jedinstva 1936 iz Kruševca ugostiće sastav Mekiša, utakmica se igra u sredu, 22. maja sa početkom od 17 časova.

Republika

Domaćin predstojećeg okršaja prošle sezone okitio se titulom prvaka Zone Zapad, a odlično se snašao i u okviru Srpske lige Istok gde se trenutno nalazi na deobi trećeg mesta na tabeli. Tim iz Kruševca je pokazao da je spreman za velike domete, i da nije komšijski Trajal imao sezonu iz snova, možda je i Jedinstvo moglo da se umeša u novu borbu za pehar.

Uloga gosta će u sredu biti na Mekišu, prošlosezonskom šampionu Opštinske lige Doljevac i aktuelnom trećeplasiranom timu Nišavske okružne lige. Reč je o ekipi koja je baš kao i predstojeći rival pokazala da je zasluženo u višem rangu, i da je i u istom konkurentna za najviši plasman.

Republika

Foto: FK Mekiš

Može li Mekiš da napravi iznenađenje?

Iz redova Mekiša je povodom ove utakmice stigla sledeća izjava:

- Gostujemo ekipi koja igra dva ranga jače takmičenje od nas, i to će za nas biti novo iskustvo, istorijsko. Zasluženo smo stigli do ovog mesta i daćemo sve od sebe za prolazak dalje. Ipak je ovo jedna od ozbiljnijih fudbalskih ekipa sa velikim iskustvom. Za naše navijače biće organizovan prevoz, pozivamo ih da dođu u što većem broju, jer ovo je događaj koji će se pamtiti.

Kada se pogleda forma u ligi, velika prednost ide na stranu tima iz Kruševca, koji je na poslednja pet ligaška meča osvojio deset bodova, dok je Mekiš u krizi rezultata. Član Nišavske okružne lige je na istom broju utakmica zabeležio četiri poraza i jedan remi.

Jasno je svima da je Jedinstvo veliki favorit, ali je kup takmičenje mesto gde su iznenađenja moguća, i gde jedan pogrešan potez može da odluči putnika u dalji krug.

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Mekiš

Sreda, 22. maj od 17 časova

Stadion u Kruševcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading