MILOŠ KUKOLJ REKAO "DA" LEPOJ KRISTINI: Krilni napadač Radničkog iz Obrenovca potpisao životni ugovor!

Autor: Irena Đurđević

Sport

19.05.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana se u jednom luksuznom restoranu u Staroj Pazovi oženio dugogodišnjom devojkom sa kojom uskoro očekuje i prinovu.

MILOŠ KUKOLJ REKAO "DA" LEPOJ KRISTINI: Krilni napadač Radničkog iz Obrenovca potpisao životni ugovor!

Foto: Lična arhiva Miloša Kukolja

Svečano je danas bilo u Staroj Pazovi gde je u jednom luksuznom restoranu najvažniji životni ugovor sa markantnom Kristinom Gligorijev potpisao krilni napač Radničkog iz Obrenovca, Miloš Kukolj.

Republika


Nekadašnji fudbaler Partizana, Budućnosti iz Dobanovaca, Inđije i brojnih klubova sa “malih terena” je sudbonosno “da” izgovorio višegodišnjoj devojci, šarmantoj Kristini sa kojom uskoro očekuje i prvo dete.

Kukolju je kum na venčanju sa lepom vaspitačicom bio saigrač iz crno-belih dana, danas defanzivac Radnika iz Bjeljine, Luka Cucin kome je Miloš takođe kumovao na svadbi pre par godina.


Pored Cucina, na svadbenoj ceremoniji ofanzivnog veziste su viđeni brojni bivši i sadašnji mladoženjini saigrači koji su ulepšali važan dan mladog bračnog para Kukolj.

Kukolj je dres Radničkog zadužio šestog februara ove godine, u dosadašnjoj karijeri je još nastupao za istoimeni klub sa Novog Beograda, Inđiju, Omladinac (Novi Banovci), Budućnost (Dobanovci), Radnički iz Pirota i Sremske Mitrovice. Miloš je ponikao u mlađim kategorijama Partizana, dok ima i upisanu titulu sa crno-belima za sezonu 14/15.

Vredi napomenuti da je Miloš na jučerašnjem meču protiv GSP Polet Dorćola postigao dva gola u pobedi Radničkog od 4:2. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading