GRADSKI DERBI "LAKO" PRIPAO DOMAĆINU: Kiks lidera je doven Sloven na samo bod do prve pozicije!

Autor:

Sport

19.05.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za šampionski pehar se ponovo "vraća".

GRADSKI DERBI "LAKO" PRIPAO DOMAĆINU: Kiks lidera je doven Sloven na samo bod do prve pozicije!

Foto: GFK Sloven Ruma

U okviru 28. kola Srpske lige Vojvodine ekipa GFK Slovena iz Rume ugostila je komšijski sastav 1. Maja iz istog mesta. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije, uz tri boda zaostatka za liderom, dok su gosti bili na pretposlednjem mestu na tabeli, i jednom nogom su već u nižem rangu.

Republika

Gradski derbi je samo imao takav naziv, gosti su došli sa 11 igrača, od toga sa čak sedam bonusa, pa se krajnji ishod ovog meča mogao naslutiti i pre kraja istog. 

Sloven je od prvog minuta "vladao" terenom, stvarao je šanse i nakon osam minuta igre stigli su domaći do vođstva. Mladi Strahinja Aleksić bio je strelac prvog pogotka na utakmici.

Republika

Foto: GFK Sloven Ruma

Detalj sa meča

Za drugi gol čekalo se do isteka pola sata meča, kada je iskusni Brana Ilić postigao gol za 2:0, nakon toga do odlaska na odmor mreža golmana 1. Maja se tresla još čak tri puta.

Redom su se u listu strelaca upisivali Kuljanin, Marinković i Aleksić, kome je to bio drugi pogodak na utakmici, nakon prvih 45 minuta igre, 5:0.

Drugo poluvreme počelo je izmenama na strani domaćina, nije bilo previše tempa tokom nastavka meča, igrači Slovena su rutinski odrađivali posao, a uspeli su još jednom da promene rezultata na semaforu.

Rezervista Marko Janjić pogodio je za konačnih 6:0 u korist Slovena.

Sloven (Ruma) - 1. Maj (Ruma) 6:0 (5:0)

Sloven: Šegavac, Savinović, Protić (od 56' Maksimović), Ilić (od 46' Janjić), Popović, Batalo (od 56' Stojisavljević), Radišić, Marinković (od 46' Gruičić), Aleksić, Kuljanin (od 46' Jandrić), Ignjić

1. Maj: Ilich, Grujić, Đ. Stojanović, Gligorijević, Radovanović, Pančić, Zečak, Radusilović, Jovanović, U. Stojanović, Trbović 

Ovim trijumfom, i usled remija lidera, sastav Slovena je stigao na bod zaostatka za prvom pozicijom, pa se može reći da nas očekuje jako zanimljiv finiš sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading