JOŠ JEDNA RECKA U NIZU: 28 od 28 - kruševački "gumari" nastavljaju da ispisuju stranice istorije! Het-trik Filipa Đurovića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još dva koraka su preostala kako bi se krug zatvorio.

JOŠ JEDNA RECKA U NIZU: 28 od 28 - kruševački "gumari" nastavljaju da ispisuju stranice istorije! Het-trik Filipa Đurovića!

Foto: FK Trayal

Fudbaleri kruševačkog Trayala odavno su obezbedili šampionski pehar u okviru ovosezonske istočne grupe srpskoligaškog karavana i sada im je jedini prioritet da probaju da ostvare neostvarivo, sezonu okončaju sa stoprocentnim učinkom od 30 prvenstvenih pobeda u isto toliko odigranih mečeva i maksimalnih 90 bodova.

 

Kruševljani su danas "odradili" i 28. ovosezonski zadatak. Na stadionu Sportskog centra "Mladost" dočekali su ekipu Đerdapa iz Kladova, koja je u meč ušla rasterećeno, s obzirom da im opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala nije ugrožen.

Tokom prvog perioda igre domaćin je stigao do dva gola prednosti, a mrežu Andrije Stanojevića oba puta tresao je Filip Đurović, upisavši se u listu strelaca u 12. i 38. minutu.

Isti igrač u 58. minutu stiže i do het-trika, da bi Dejan Novčić u 72. minutu spasao čast sastava iz Kladova.

Konačan rezultat ovog meča postavio je autogolom fudbaler Đerdapa Danijel Mašiić.

Foto: FK Trayal

Filip Đurović het-trikom torpedovao Đerdap

 

- Srpska liga Istok, 28. kolo:

Trayal (Kruševac) - Đerdap (Kladovo) 4:1 (2:0)

Strelci: F. Đurović 12`, 38`, 58`, D. Mašić (a.g.) 85` za Trayal; D. Novčić 72` za Kladovo

Stadion: Sportski centar "Mladost", Kruševac

Sudija: Mitar Klikovac

Žuti kartoni: D. Marjanović, N. Spasojević (Trayal); Z. Babić, Ž. Ramović, M. Mitrović, L. Đokić (Đerdap)

Trayal (Kruševac): Stamenković, Stević, Punoševac, Spasojević, Dukić, Đurović, Nikolić, Jovanović (Marjanović), Vučić (Beskorvajni), Gogić, Dedijer (Radivojević).

Đerdap (Kladovo): Stanojević, Babić (Mihajlović), D. Novičić (Lazarević), O. Novčić (Dragićević), Marjanović (Mašić), Đapa, Mitrović, Đokić, Đurić, Ramović, Cvetković (Gačević).

Kao što je već rečeno, ovim trijumfom Trayal je stigao do 28 pobede u isto toliko odigranih mečeva, a ukoliko žele da zabeleže stoprocentni učinak u aktuelnoj sezoni neophodno je da narednog vikenda savladaju gradskog rivala Jedinstvo 1936 na njegovom terenu, a zatim i Budućnost iz Popovca na kruševačkoj fudbalskoj lepotici.

Sa druge strane, pred fudbalerima Đerdapa su dueli protiv Vlasine i Pčinje u kojima sastav iz Kladova neće imati imperativ ostvarenja rezultata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading