PODRHTAVA "SRPSKA ATINA": Slavni italijanski Milan stiže u Novi Sad!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi detalji su sada poznati.

PODRHTAVA "SRPSKA ATINA": Slavni italijanski Milan stiže u Novi Sad!

Foto: Acmilan.com/printscreen

Fudbaslki klub Petar Puača iz Novog Sada ove 2023/24 sezone se uključio u srpska fudbalska takmičenja, a u svojoj premijernoj takmičarskoj godini u Drugoj novosadskoj ligi, beleži zapažene rezultate.

 

Ekipa se u ovom momentu nalazi na visokoj petoj poziciji sa skorom od 13 pobeda, tri remija i osam poraza i već sada, četiri kola pre kraja takmičarske sezone, može se reći da su ciljevi već ostvareni.

Istovremeno, Škola fudbala Petar Puača nastavlja sa ostvarenjem svog primarnog cilja, stvaranja novih asova srpskog fudbala, a u tom cilju sada je uspostavljena i saradnja sa slavnim italijanskim Milanom, tj. Akademijom roso-nera.

Tim povodom u Novom Sadu je održana konferencija za medije na kojoj je prvi reč uzeo predstavnik milanskog kluba Anastazio Bajlo:

- Cilj kampa je socijalizacija, druženje mališana, sticanje novih prijateljstava i iskustava koja će budućim fudbalerima mnogo značiti. Svakako, tom prilikom će biti posvećena pažnja i najtalentovanijima, koji, međutim, nisu u prvom planu, jer nije reč o skauting kampu. Zato ćemo i roditeljima, koji uobičajeno prave probleme i pogrešno usmeravaju svoju decu, ukazati na činjenicu da je reč o edukativnom procesu. Jer, dovodimo edukovane trenere za rad sa najmlađima u kampovima. Deca su u sigurnim rukama i sve je podređeno njima i njihovom pristupu, druženju i uživanju u igri.

Foto: Novosti.rs/S.B.

Konferencija za medije održana je u Novom Sadu

 

Najzaslužniji za dolazak "roso-nera" u "srpsku Atinu", Petar Puača je na konferenciji izjavio:

- Petorica najvrednijih i najzapaženijih dečaka, po oceni trenera koji budu radili sa njima, biće nagrađeni putovanjem u Milano, na zajedničke treninge u čuvenoj omladinskoj školi „roso-nera".

Fudbalski kamp Milana, biće održan u Novom Sadu od 27. juna do 1. jula na Sportskom centru „Sajmište“ u organizaciji škole fudbala „Petar Puča“.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading