NEGATIVNOJ SERIJI JE NAPOKON DOŠAO KRAJ: Zabeležen je prvi prolećni trijumf!

Autor:

Sport

03.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak osam vezanih mečeva ekipa je bila bez bodova.

NEGATIVNOJ SERIJI JE NAPOKON DOŠAO KRAJ: Zabeležen je prvi prolećni trijumf!

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

U okviru 26. kola Srpske lige Beograd ekipa Ušća sa Novog Beograda ugostila je sastav Rada sa Banjice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije (31 osvojen bod), dok su gosti bili na poslednjem mestu u ligi.

Republika

Bio je sastav Ušća u kombinaciji za najviši plasman nakon jesenjeg dela prvenstva, ali je tokom proleća tim sa Novog Beograda bio neprepoznatljiv. Do ovog susreta osvojili su samo dva boda u drugom delu sezone, i protiv višeg superligaša su stigli sa serijom od osam vezanih poraza.

Prva promena rezultata viđena je već na isteku sedmog minuta kada je mladi Vuk Ćirić pogodio za vođstvo Ušća. Rani pogodak je po mnogima bio znak da nas očekuje jako zanimljivo prvo poluvreme, međutim za sledeću promenu rezultata čekalo se do pred sam odlazak an odmor.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

Detalj sa meča

Uroš Džambas pogodio je u 45. minutu za 2:0 nakon prvog dela igre. Drugo poluvreme bilo je dosta sadržajnije, gosti su krenuli dosta ofanzivnije, međutim to ih je koštalo primljenih golova na drugoj strani.

U 54. minutu u listu strelaca se upisao Aleksandar Petrović, zatim je sa dva gola Miloš Bakić uvećao prednost Ušća na 5:0. Konačan rezultat utakmice postavio je rezervista Dragan Keser na isteku 85. minuta, 6:0.

Ušće Novi Beograd - Rad 6:0 (2:0)

Ušće Novi Beograd: Plavić, Rak, Džambas, Ilić, Vukamanović (od 71' Stamenković), Vukašinović, Ćirić, Petrović (od 78' Miletić), Govedarica (od 71' Keser), Blažić (od 64' Vlašković), Bakić

Rad: Martinović, Rupar, Radošević, Ivić (od 30' Bojović), Petijević (od 59' Panić), Trkulja, Bezarević, Marjanović, Filipović (od 64' Damjanović), Popesković, Nenadović

Ovaj meč započela su čak 15 igrača sa statusom "bonusa" (šest u domaćem i devet u gostujućem timu), dok su sa klupe još sedam fudbalera dobili šansu, koji takođe spadaju u tu grupu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading