VOJA GAČIĆ JE SPREMAN ZA "SEGUNDU": Uoči starta nove sezone, Pančevce očekuju još dva kontrolna susreta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Pančevu se sa nestrpljenjem išekuje start nove, istorijske sezone.

VOJA GAČIĆ JE SPREMAN ZA "SEGUNDU": Uoči starta nove sezone, Pančevce očekuju još dva kontrolna susreta!

Foto: FK Voja Gačić

Fudbaleri pančevačkog Voje Gačiće prethodne sezone u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, takmičenje su okončali na trećoj poziciji sa skorom od devet pobeda, tri remija i četiri poraza.

Međutim, ono što nisu zabeležili na terenu, ostvareno je administrartivnim putem. Naime, odustajanjem pančevačkog Mundijala, Voja Gačić je dobio priliku da od naredne jeseni nastupi u popularnoj južnobanatskoj "Segundi", a kako bi takmičenje u višem rangu takmičenja dočekali što spremnije, klub odigrava veliki broj kontrolnih susreta protiv renomiranih rivala.

Tokom prethodnog vikenda Pančevci su se sastali sa prošlosezonskim šampionom Druge južnobanatske lige "grupa Zapad", ekipom Radničkog iz Barande, a svi u redovima Voje Gačića bili su zadovoljni ostvarenjem na terenu i pored činjnice da je sastav iz Barande slavio rezultatom 1:2.

S obzirom da novi šampionat startuje 27. avgusta, Pančevci će tokom ove nedelje odigrati još dva kontrolna susreta. Prvo će se u sredu 16. avgusta u Bavaništu sastati sa ekipom BSK-a, da bi generalnu probu imali u nedelju 20. avgusta kada će se u Izbištu sastati sa ekipom Poleta.

 

- Prijateljske utakmice:

BSK (Bavanište) - Voja Gačić (Pančevo), sreda 16. avgust 18 časova

Polet (Izbište) - Voja Gačić (Pančevo), nedelja 20. avgust 18 časova

Kada je reč o startu takmičenja u Drugoj južnobanatskoj ligi "grupa Zapad", Voja Gačić u premijernom kolu gostuje u Sefkerinu, ekipi Tempa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading