MOŽE LI SE JESENJE OSTVARENJE PONOVITI? Orlovi nadleću Rakitovo - prva prolećna pobeda donosi i definitivno ostvarenje zacrtanih ciljeva!

Autor: Vladimir vorih

Sport

25.03.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi začelja na programu je ovog vikenda.

MOŽE LI SE JESENJE OSTVARENJE PONOVITI? Orlovi nadleću Rakitovo - prva prolećna pobeda donosi i definitivno ostvarenje zacrtanih ciljeva!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Rasplamsavaju se prolećne borbe širom srpskih fudbalskih terena, a predstojećeg vikenda jedan od zanimljivijih duela biće odigran u Rakitovu gde će domaći OFK Lugomir dočekati sastav Orlova iz Jasenova.

 

U okviru 18. kola Zone Zapad epicentar fudbalskih zbivanja biće usmeren ka derbiju začelja. Domaća ekipa trenutno zauzima pretposlednju poziciju sa svega pet bodova na kontu, dok su fudbaleri Orlova trenutno pozicionirani stepenicu više, ali i sa deset bodova prednosti u odnosu na predstojećeg rivala, gostovanje u Rakitovu mogu dočekati znatno mirnije.

Obe ekipe su u nastavku šampionata, u dva odigrana prvenstvena kola doživele neuspehe. Ekipa OFK Lugomira je pretrpela poraze od kruševačkog Jedinstva 1936 (0:2) i Morave 1918 iz Ćuprije (0:5), dok su Orlovi iz Jasenova nakon poraza u Kušiljevu (0:2), odigrali na svom terenu sjajan meč sa Jedinstvom 1936 i u pravoj goleadi kruševački fudbalski kolektiv je slavio rezultatom 6:4.

U prvom delu šampionata dve ekipe su se sastale u okviru trećeg prvenstvenog kola, 28. avgusta na igralištu u Jasenovu i domaća ekipa je ostvarila ubedljiv trijumf rezultatom 9:1, ali kako ističu u redovima Orlova, navedeni susret neće imati preterani značaj pošto su ekipe značajno izmenile igrački kadar i teško je odrediti ko se u predstojećem meču može smatrati favoritom.

Republika

Foto: OFK Lugomir Rakitovo

Sve je spremno za derbi začelja

 

- Zona Zapad, 18. kolo:

OFK Lugomir (Rakitovo) - Orlovi (Jasenovo)

Stadion: "Radovan Vasić-Brzi", Rakitovo

Datum: Nedelja, 26. mart

Početak: 15 časova

Svakako, duel u Rakitovu biće lepa prilika za obe ekipe da stignu do prvog prolećnog trijumfa koji bi im svakako mnogo značio u ostvarenju ovosezonskih ciljeva.

- Parovi 18. kola Zone Zapad:

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Blagotin (Poljna)

OFK Lugomir (Rakitovo) - Orlovi (Jasenovo)

Kušiljevo (Kušiljevo) - Sloga (Despotovac)

Jedinstvo (Mijatovac) - Trstenik PPT (Trstenik)

Župa (Aleksandrovac) - Mladi borac (Sedlare)

Vinogradar (Zleginje) - Levač (Rekovac)

Majdevo-Kupci (Majdevo) - Morava 1918 (Ćuprija)

Rembas (Resavica) - slobodan

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading