VELIKI DERBI: Kucnuo je čas da se pokaže ko je od kakvog materijala satkan - pitanje šampiona možda neće biti rešeno, ali će mnogo toga nakon ovog duela biti jasnije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.03.2023

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dočlo je vreme da se odigra i utakmica svih utakmica...

VELIKI DERBI: Kucnuo je čas da se pokaže ko je od kakvog materijala satkan - pitanje šampiona možda neće biti rešeno, ali će mnogo toga nakon ovog duela biti jasnije!

Foto: FK Hajduk Stanko

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi 18. kola Mačvanske okružne lige, a u epicentru svih zbivanja biće dešavanja na stadinu "pod Kikom" u Ljuboviji gde će se sastati domaća Drina i gost iz Crne Bare, ekipa Hadjuk Stanka.

 

Dve ekipe trenutno zauzimaju vodeće pozicije u okviru mačvanskog okružnog takmičenja i predstojeći duel u mnogome može odgovoriti na pitanje, koji od dva navedena tima već naredne jeseni kreće u žetvu bodova u okviru zonskog fudbalskog ranga.

Sasvim je jasno da će duel dve najkvalitetnije ekipe ovog ranga takmičenja privući pažnju velikog broja navijača i očekuje se da će igrači svojim znanjem i zalaganjem omogućiti publici da uživa u pravoj fudbalskoj predstavi koje se ne bi psotideli ni znatno viši rangovi fudbalskog takmičenja.

Uoči predstojećeg derbi susreta, jedan od najstandarnijih igrača crnobarske ekipe Saša Zarić je izjavio:

- Nakon odlične uvertire u prethodna dva kola prolećnog dela sezone, sledi nam jedna od najbitnijih utakmica, gostovanje ekipi Drine iz Ljubovije. Očekujem pravu derbi utakmicu, jer ekipa Drine ima tim sastavljen od iskusnih igrača, ali mislim da će to biti dodatni motiv da pokažemo naš karakter, kao i da smo zasluženo na prvom mestu. Idemo korak po korak, držimo se zajedno, ponašamo kao tim i verujem da ćemo to pokazati u nedelju.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Navijači Hadjuk Stanka su spremni za veliko slavlje u Ljuboviji

 

- Mačvanska okružna liga, 18. kolo:

Drina (Ljubovija) - Hajduk Stanko (Crna Bara)

Stadion: "pod Kikom", Ljubovija

Datum: Nedelja, 26. mart

Početak: 15 časova

Da podsetimo, ekipa Hadjuk Stanka je u prva dva prolećna kola ostvarila isto toliko trijumfa. Crnobarci su u premijeri deklasirali Drinu iz Badovinaca rezultatom 11:0, da bi prethodnog vikenda na svom popularnom "Stamford Bridžu" bili bolji i od Vidojevice iz Lešnice rezultatom 2:0.

Sa druge strane, Drina je nakon trijumfa kod kuće nad Karađorđem iz Mišara (2:0), slavila i protiv imenjaka iz Badovinaca rezultatom 5:0, tako da obe ekipe u veliki derbi ulaze maksimalno spremni i motivisani. 

Nišanske sprave su podešene, odbrane su na visini zadatka, a ljubiteljima fudbala ostaje samo da uživaju u velikom dvoboju dve sjajne ekipe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading