BEJBI LAZANJA ISTETOVIRAO OBOŽAVATELJKU! Nećete verovati šta je napisao, OVO će pamtiti ceo život (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati šta je pevač napisao na ruci svoje obožavateljke.

BEJBI LAZANJA ISTETOVIRAO OBOŽAVATELJKU! Nećete verovati šta je napisao, OVO će pamtiti ceo život (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/thebabylasagnaofficial

Muzička zvezda Bejbi Lazanja je ponovo privukao pažnju svojih fanova, ovog puta pokazujući svoj neočekivani talenat kao umetnik. U nedavnoj objavi na društvenim mrežama, podelio je video snimak sebe kako tetovira obožavateljku koja je želela da njegov autogram bude trajno napisan na ruci. Uz video je išao natpis "Možete li da poverujete u ovo? Jer ja ne mogu", muzičar je sve ostavio u čudu. 

Ovo nije prvi put da je pevač privukao pažnju zbog svojih tetovaža. On je takođe istetoviran, a nedavno je uradio i neke nove koje su takođe zanimljive.

Sam čin tetoviranja obožavateljke pokazuje koliko ceni podršku svih ljudi, kao i da će se rado odazvati na ono što publika zatraži od njega. Zbog ovoga sigurno je bar nekome postao malo draži.

Foto: Printscreen/TikTok/thebabylasagnaofficial

Bejbi Lazanja tetovira ženu


Iako je Bejbi Lazanja prvobitno stekao slavu zbog svoje muzike, nastavlja da iznenađuje i pokazuje svoju sposobnost kao umetnik. Njegov ulazak u svet tetoviranja, bar trenutno, ne samo da iznenađuje fanove, već takođe pokazuje njegovu spremnost da istražuje nove puteve kreativnosti. 

Tatu studio gde je otišao izrazio je zahvalnost za priliku da sarađuju sa Bejbi Lazanjom. Nakon ovoga na mrežama su mnogi izrazili oduševljenje:

- Zamisli imaš tetovažu koju je uradio Bejbi Lazanja.

- Ovo bih ja baš volela!

- Muškarac koji ima toliko talenata!

- Želim i ja ovo.

- Svaka čast!

- Moj san je da imam tvoju tetovažu!
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading