TRUDNICA OTIŠLA NA GROBLJE DA DONESE ODLUKU U VEZI SA BEBOM: Ovo je nešto najbizarnije što ćete ikada videti (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trend koji je pokrenuo buru na mrežama.

TRUDNICA OTIŠLA NA GROBLJE DA DONESE ODLUKU U VEZI SA BEBOM: Ovo je nešto najbizarnije što ćete ikada videti (VIDEO)

Foto: Prinstcreeb/TIKTOK/hodgehouse

Budući roditelji često traže neobične izvore inspiracije za imena svoje dece. Jedna mama je nedavno podelila svoj neobičan pristup pronalaženju imena za svoje nerođeno dete - posetu groblju. Ovaj sablasni trend je izazvao različite reakcije, ali je definitivno privukao pažnju javnosti.

Hejli, poznata kao @hodgehouse na TikToku, je trudna mama koja je podelila video u kom objašnjava zašto smatra da je groblje dobro mesto za pronalaženje imena za bebu. Ona je otkrila da je ime njene sestre poteklo sa nadgrobne ploče, što je postalo neka vrsta porodične tradicije. Ideja da se ime deteta uzme sa groblja može delovati neobično, ali svaka porodica ima svoje jedinstvene tradicije i vrednosti kada je u pitanju izbor imena za decu.

Neobični izvori inspiracije

Mnogi roditelji traže jedinstvena i značajna imena za svoju decu, te nije iznenađujuće što pribegavaju neobičnim mestima u potrazi za inspiracijom. Groblje, koje je nekada bilo mesto za piknike sa najmilijima, može postati izvor inspiracije za buduća imena.


Različite reakcije na ovaj trend

Iako svaka porodica ima pravo da odabere ime za svoje dete prema svojim vrednostima i tradicijama, izbor imena sa groblja može izazvati različite emotivne i društvene reakcije. Groblja su mesta gde se obično odaje počast preminulima, pa je razumljivo što ovakav trend može izazvati kontroverze.

Biranje imena za bebu može biti izazovno, a svaki roditelj ima svoj način da pronađe savršeno ime za svoje dete. Dok neki biraju tradicionalna imena, drugi traže inspiraciju na neobičnim mestima poput groblja. Važno je da izbor imena bude u skladu sa vrednostima i tradicijama porodice, ali treba imati u vidu da određeni trendovi mogu izazvati različite reakcije u društvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading