SAMO NAJBOLJI ĆE NAĆI REŠENJE ZA 30 SEKUNDI: Mozgalica nije jednostavna kao što deluje - probajte!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trik pitanje koje je zbunilo mnoge - da li ste uspeli da rešite zadatak?

SAMO NAJBOLJI ĆE NAĆI REŠENJE ZA 30 SEKUNDI: Mozgalica nije jednostavna kao što deluje - probajte!

Foto: Printscreen/twitter.com/babura velika

Društvenim mrežama ponovo kruži zagonetka koja je izazvala mnogo pažnje i rasprava među korisnicima. Zadatak je bio jednostavan - dodati jednu crticu u jednačinu kako bi rezultat bio tačan, uz napomenu da nije dozvoljeno precrtavati znak jednakosti. Mnogi su se mučili sa ovom zagonetkom, dok su drugi brzo shvatili trik i pronašli rešenje.

Ova zagonetka je još jedan primer kako možemo biti ograničeni okvirima u kojima razmišljamo, i kako nam ponekad treba samo mali podstrek da razmišljamo van ustaljenih šablona. Dodavanje crte na znaku plus je bio jednostavan trik, ali je mnoge iznenadio svojom efikasnošću.

Triks pitanje koje je izazvalo reakcije

Mnogi su se osećali izazvano kada su shvatili da je odgovor na zagonetku zapravo tako jednostavan, dok su drugi možda osećali da su prevareni jer su očekivali nešto mnogo kompleksnije. Međutim, upravo u tome leži lepota ove zagonetke - jednostavno rešenje koje je bilo van uobičajenih očekivanja, piše "Alo".


Popularnost zagonetke na društvenim mrežama

Ova zagonetka je postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su je podelili sa svojim prijateljima kako bi ih izazvali da je reše. Diskusije o rešenju su bile žive, a mnogi su se divili jednostavnosti i genijalnosti rešenja.

Mozgalice poput ove nas podsećaju da je ponekad potrebno razmišljati van ustaljenih okvira i tražiti nekonvencionalna rešenja. Ova zagonetka je još jedan podsetnik da nam je kreativnost i fleksibilnost uma ključna u rešavanju problema, čak i kada se čini da je rešenje nedostižno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading