DNK TEST IM JE UMALO UNIŠTIO ŽIVOT: Nikada nisam prevarila muža, a onda sam saznala da 12 godina odgajam tuđe dete!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

06.05.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaner i Dona Džonson su bili presrećni kada su 2008. dobili drugog sina Tima.

DNK TEST IM JE UMALO UNIŠTIO ŽIVOT: Nikada nisam prevarila muža, a onda sam saznala da 12 godina odgajam tuđe dete!

Foto: Facebook

Kada su Džonsonovi pre nekoliko godina uradili DNK testove, nisu ni slutili kakvo iznenađenje ih čeka.

Rezultati su pokazali da je Vaner biološki otac njihovog starijeg sina, ali ne i najmlađeg.

Dona je bila u šoku, znala je da nikada nije prevarila supruga, i jedino objašnjenje je bilo da je došlo do zabune prilikom vantelesne oplodnje koju su obavili.

Dona i Vaner su se venčali 2003. godine i dobili su dva sina - Vanera mlađeg i Tima. Timov dolazak na svet predstavljao je pravu radost za celu porodicu, ali kako su dečaci rasli, postajalo je sve očiglednije da su različiti jedan od drugog.

Teške odluke i suočavanje sa istinom

Nakon što su saznali istinu o biološkom poreklu Tima, Dona i Vaner su se suočili sa teškim odlukama. Odlučili su da ispričaju istinu svom sinu, verujući da je bolje da sazna istinu dok je još mlad. Vaner je hrabro odveo Tima na sladoled kako bi mu objasnio novonastalu situaciju, a reakcija njihovog sina bila je zrela i saosećajna.

Foto: pixabay.com

Deca

Traganje za biološkim ocem

Nakon što je Tim izrazio želju da pronađe svog biološkog oca, roditelji su podržali njegovu odluku, ali su bili zabrinuti za moguće posledice. Korišćenjem DNK testa, pronašli su Devina Meknila, koji je, kako se ispostavilo, Timov biološki otac. Nakon razgovora preko video poziva, Dona, Vaner i Devin su shvatili da su bili u istoj klinici za vantelesnu oplodnju, istog dana pre 14 godina.

Na sreću sve se dobro završilo, Tim je prihvatio činjenicu da Vaner nije njegov biloški otac, ali to nije promenilo njihov odnos. Takođe, Devin je odmah rekao da se neće boriti za starateljstvo nad Timom.

Priča o Doni, Vaneru i njihovoj porodici predstavlja izuzetan primer hrabrosti i ljubavi. Njihova posvećenost istini i podrška jedni drugima kroz izazovne trenutke je inspirativna, a ovo iskustvo ih je povezalo na novi, dublji način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading