DANIMA JE SMRDELO U KUĆI ZBOG JEDNE STVARI KOJU JE OSTAVILA NA POGREŠNOM MESTU: A onda joj je muž poslao poruku i pitao da li vidi ULJEZA?

Autor: M.O.

Lifestyle

19.04.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da veruju odakle dolazi smrad.

DANIMA JE SMRDELO U KUĆI ZBOG JEDNE STVARI KOJU JE OSTAVILA NA POGREŠNOM MESTU: A onda joj je muž poslao poruku i pitao da li vidi ULJEZA?

Foto: TikTok/printscreen

Jedna od najneobičnijih situacija koja može zadesiti domaćinstvo jeste neobičan miris koji se širi kućom, a koji ne možete da locirate.

Upravo to se dogodilo Tatjani, koja je sa suprugom danima tragala za izvorom neprijatnog mirisa u njihovom domu.

- Kuća je odjednom počela jako da smrdi, a tek nakon nekoliko dana muž je konačno shvatio zašto i poslao mi poruku uz savet "Uoči problem..." Vidite li vi šta nije u redu? - ispričala je žena na TikTok mreži. 

Konačno, otkrili su da je krivac bio skriven u kuhinjskoj ladici. Naime, vrećica smrznutih ćufti koju je slučajno zaboravila tamo je počela da se odmrzava i pokvari, što je izazvalo neprijatan miris koji se širio kućom.

Neobične greške u čuvanju namirnica

Ovaj incident podstakao je i druge ljude da podele svoja slična iskustva. Jedna korisnica društvenih mreža priznala je da je slučajno stavila otvoreni majonez u kuhinjski ormar umesto u frižider, dok je druga osoba otkrila da je jednom pronašla sir u kutiji za hleb, dok je hleb završio u frižideru. 

- Jednom je tako automobil mog oca poprimio neugodan miris kojem nismo mogli da otkrijemo razlog, a ispostavilo se da je tri dana pre kupio piletinu i ostavio je ispod sedišta - komentarisao je jedan od korisnika...

Jedno je sigurno, svima ovo može da se dogodi, ali je bitno "sanirati" namirnicu pre nego što ona krene da se kvari. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading