"DA LI SU SRBI LEPI?" Devojke iz AFRIKE odgovorile kao iz topa, svima zapušile usta JEDNOM rečenicom (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati šta dve studentkinje iz Afrike kažu o Beogradu i srpskim momcima!

"DA LI SU SRBI LEPI?" Devojke iz AFRIKE odgovorile kao iz topa, svima zapušile usta JEDNOM rečenicom (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram/julianabaasa22

Dve studentkinje, Džulijan Abasa i Kolin Mušingileti, pronašle su svoj novi dom daleko od rodne Ugande u prestonici Srbije. Njihov izbor Beograd kao mesto za studiranje pokazao se kao pun pogodak, a njihovo iskustvo svedoči o tome kako su se uklopile i zavolele ovaj grad.

Ljubav prema Beogradu

Džulijan Abasa ističe da je odluku da studira u Beogradu olakšala pozitivna priča koju je čula od prijatelja svog oca. Nakon što je proučila zemlju, odluka je bila podržana i od strane njenog oca, koji je verovao da će Beograd biti bezbedno mesto za nju. Danas, oseća se kao da je kod kuće i ističe da je Beograd mnogo lepši od Dubaija.

Prilagođavanje i iskustvo sa muškarcima

Osim brige oko prilagođavanja i učenja srpskog jezika, studentkinje su se našle i u situaciji da komentarišu muškarce u Srbiji. Kolin Mušingileti ističe da su momci iz Srbije visoki i često se bave sportom, posebno ističući njihovu sklonost ka teretani, ali i različit pristup u osvajanju devojaka u poređenju sa muškarcima iz njihove zemlje.

- Neku su lepi, neki ne, ali momci iz Srbije imaju dobru građu. Visoki su i bave se sportom, ali najviše zbog teretane. Nisu kao naši momci jer kad priđu pitaju da li si slobodna - rekle su, prenosi "Kurir".


Studiranje i život u Beogradu

Džulijan Abasa ističe da je istraživala fakultete širom Evrope pre nego što se odlučila za Beograd, dok su njene kolege birale destinacije poput Austrije i Nemačke. Ipak, njeno iskustvo pokazuje da je Beograd postao njen drugi dom, a studiranje na Medicinskom fakultetu pružilo joj je dragoceno iskustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading