"LIČILA SAM NA KRAVU, PRIVLAČILA SAM PSIHOPATE": Platila 12.000 evra ZADNJICU pa zbog nje prošla kroz PAKAO (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova devojka je platila 12.000 evra za brazilsko podizanje zadnjice i postala meta neprijatnih komentara.

"LIČILA SAM NA KRAVU, PRIVLAČILA SAM PSIHOPATE": Platila 12.000 evra ZADNJICU pa zbog nje prošla kroz PAKAO (VIDEO)

Foto: TikTok/@realavalouiise

Eva Luis, mlada devojka koja je odlučila da se podvrgne brazilskom podizanju zadnjice, iskusila je pravu životnu dramu nakon ove estetske intervencije. Iako je platila neverovatnih 12.000 evra za ovaj zahvat, ubrzo se suočila sa neprijatnostima i problemima koje nikada nije očekivala.

Opsednutost trendovima

Eva je oduvek gajila želju da uveća svoju zadnjicu, a inspiraciju je pronalazila u poznatim ličnostima poput Kajli Džener i Kim Kardašijan. Međutim, umesto da postane popularna i pronađe "pravog muškarca", kako je očekivala, Eva je suočila sa novim izazovima nakon operacije.


Nakon zahvata, Eva je imala problema sa pronalaženjem odeće koja joj odgovara, a osećala se nelagodno u javnosti. Dodatno, postala je nesigurna u prisustvu muškaraca i postala meta neprijatnih komentara i tretmana od strane drugih žena. Ove neprijatnosti su dovele do toga da Eva postane svesna da operacija nije rešila njene unutrašnje nesigurnosti, već je samo dodatno pogoršala njen život, prenosi "Informer".

 

 

- Ličila sam na kravu, svi su me gledali kao da sam objekat. Nu u jednu garderobu nisam mogla da uđem, niti da sednem na avionsko sedište. Htela sam da privučem kulturne i fine momke, a privlačila sam samo psihopate i gubitnike - požalila se ona, prenosi "San".

 

@realavalouiise Use code realav0 for 15% off on @Halara_official #halara ♬ suara asli - Dezalyr.

 


Sada, Eva upozorava druge devojke o opasnostima plastične hirurgije, ističući da je operacija unakazila njen život i ostavila trajne mentalne ožiljke. Ona poziva žene da razmotre posledice pre nego što se odluče na plastičnu hirurgiju, te ističe da je prihvatanje sopstvenog tela ključno, umesto da tragaju za savršenstvom koje može imati nepredvidive posledice.

Nakon što je drastično smršala, prestala da stavlja filere u usta i smanjila umetke u zadnjici, Eva je napokon počela da se oseća bolje u sopstvenoj koži. Sada je svesna svoje greške i žali što je potrošila toliki novac na operaciju, koja joj je donela više problema nego koristi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading