HTELA DA SE ULEPŠA, SADA JOJ BRADAVICE ODUMIRU: Tečnost curi na sve strane, njena sestra molila za pomoć - HIRURZI napravili "PAKAO" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To je jedna od onih stvari za koje nikada ne mislite da će vam se dogoditi dok se ne dogode", rekla je devojka.

HTELA DA SE ULEPŠA, SADA JOJ BRADAVICE ODUMIRU: Tečnost curi na sve strane, njena sestra molila za pomoć - HIRURZI napravili "PAKAO" (FOTO)

Foto: Gofundme

Kolet Pikering (22) se prošle nedelje plašila za svoj život nakon neuspele operacije grudi u Turskoj. Devojka se već neko vreme osećala nesigurno zbog svojih velikih grudi i imala je strašne bolove u leđima. Od svoje 18. godine želela je da ide pod nož radi poboljšanja u pokušaju da ublaži agoniju, ali je to odlagala dok ne bude imala dovoljno novca.

Ona je istraživala proceduru - koja obično košta od 8.000 funti u Velikoj Britaniji - na mreži i komunicirala sa klinikom u Turskoj tokom 12 meseci. Zakazala je operaciju za 16. januar i odletela sa svojom prijateljicom Rejčel Muha. Međutim, kada se osvestila posle operacije, vrištala je od bola nakon što je "pošlo po zlu", njene bradavice pretvorile u otvorene rane koje cure. Kolet tvrdi da su hirurzi uklonili previše kože, što joj je prekinulo cirkulaciju i izazvalo odumiranje bradavice.

Foto: pixabay.com

Devojka je otišla na operaciju grudi, ali sve je pošlo po zlu

Mlada žena je razvila nekrozu - odumiranje telesnog tkiva - ali kaže da je klinika tvrdila da je procedura prošla "savršeno". Kloi, njena sestra je objasnila kroz šta je devojka prošla:

- Nervozna sam svaki put kada ona izađe u noćni izlazak ili mi se ne javi u roku od sat vremena. Ali, verovala sam njenoj proceni i njen život i telo su njeni, nije na meni šta da radim sa njima. Čula sam glasine o Turskoj. Ali, takođe sam čula toliko uspešnih priča, to je jedna od onih za koje ne mislite da će vam se desiti dok se ne dogodi. Rekla je da nije pričala nikome osim mami jer je htela da veruje u ono što joj je hirurg rekao, da je sve u redu. U tom trenutku je bila u stanju zbunjenosti. Te noći sam je slušala kako jeca, vrišti i preklinje, a ona mi je stalno govorila da ne želi da umre.

Kolet kaže da Kloi tvrdi da u bolnici nije bilo osoblja koje govori engleski, iako joj je rečeno da je u njenom paketu bio i prevodilac. Usred jezičke barijere, Kloi i Rejčel su morale da se oslone na Gugl prevodilac, što se pokazalo teškim.

Tvrde da je Kloi tek nakon razgovora sa britanskom ambasadom dobila antibiotike za lečenje infekcije, ali se njeno zdravlje nije poboljšalo. Kolet tvrdi da je kompanija tražila više novca da ostane u bolnici da se oporavi, zbog čega su se ona i Rejčel obratile GoFundMe-u da organizuju prikupljanje sredstava kako bi je vratili kući. Zahvaljujući ljubaznosti i velikodušnosti stranaca, prikupili su više od 8.000 funti za medicinski potpomognuti let kući za njih u nedelju.

Ali, putovanje nazad je bilo jednako zastrašujuće, jer su joj krvni pritisak i otkucaji srca bili izuzetno visoki. Čim je sletela u Veliku Britaniju, dobila je plavo svetlo do najbliže bolnice.

- Svi smo oduševljeni ne samo donacijama, već i lepim rečima i trudom koji su ljudi uložili da je dovedu kući. Bilo je negativnih reakcija, ali ljubav i podrška koju smo dobili nadmašuju sve - rekla je njena sestra.

Porodica se nada da će se Kolet oporaviti i vratiti u normalu jer se trenutno leči od nekroze. 

Fotografije možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading