"DEČKO JE NAJSKUPLJA STVAR KOJU POSEDUJEM": Srpska lepotica progovorila o bogatstvu koje je stekla, a potom otkrila detalje druženja sa Nejmarom

Autor: NEVENA JAKOVLJEVIĆ

Lifestyle

31.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Morača često je u žiži javnosti, i interesovanje za nju opravdano ne pada.

"DEČKO JE NAJSKUPLJA STVAR KOJU POSEDUJEM": Srpska lepotica progovorila o bogatstvu koje je stekla, a potom otkrila detalje druženja sa Nejmarom

Foto: Instagram/aleksandramoraca

Aleksandra Morača je foto model, i može se pohvaliti bogatom karijerom i mnogobrojnim uspesima za koje je šira javnost već uveliko čula. Fokus radio joj je upravo dodelio i nagradu "Najupešnije dame i brendovi" 2023. godine.

Ljubav prema modi gaji od malih nogu, a tokom godina uspela je u svemu što je zacrtala. U intervjuu za Republiku otkrila nam je da i ona ima svoje neostvarene želje, ali i ono što sigurno mnoge zanima - da li je i dalje u kontaktu sa Nejmarom?

Da podsetimo, kada je 2020. godine objavljeno da se jedna srpska lepotica pojavila u elitnom restoranu u Parizu među zvanicama na rođendanu jednog od najplaćenijih svetskih fudbalera - Nejmara, sve je interesovala ko je ona. Kroz osmeh, Aleksandra nam je ispričala da nikada nije ni prestala da bude u kontaktu sa njim, a nekoliko godina ranije imala je samo lepe reči za njega.

- Nikada nismo ni prestali - rekla nam je.

Otkrila nam je i jednu strast koju godinama gaji.

- Od malena sam volela da poziram ispred fotoaparata i da se presvlačim u razne odevne kombinacije, obožavam modu i sve sto se tiče nje, završavam uskoro i za modnog dizajnera i imam i svoj brend. Takođe, retko ko zna da sam se profesionalno bavila modernim baletom skoro 10 godina, i dan danas je moja strast igra - objasnila nam je.

Tokom godina sarađivala je i sa pevačima, a našla se i u spotovima koji danas broje milione. Izdvojila je saradnju sa pevačem MC Stojanom i otkrila da je upravo to njen omiljeni projekat.

- Skoro svi projekti su mi omiljeni, ali najviše bih izdvojila dva spota sa MC Stojanom “Šalji broj” i “100 %” zbog lokacije. Spotovi su snimljeni u Kapadokiji u Turskoj i to se slučajno desilo dok sam ja bila u jednoj modnoj agenciji, radila u Istanbulu - priseća se ona.

 

 

Kao i svi, i Morača ima svoje neostvarene želje, a na listi prioriteta trenutno su putovanja i sve ono lepo što ide sa tim.

- Mnogo bih volela da odem na neke pustolovine, na primer Safari. A od drugih stvari koje su mi na listi, volela bih da naučim da vozim avion.

Sve prethodno, malo nagoveštava i stil života kom je godinama dosledna, a pohvalila nam se i da je uplovila u novi biznis. Zato, na pitanje šta je najskuplje što poseduje, kao i uvek iskreno odgovara:

- Moj dečko... Šalim se malo, apartmane na Kopaoniku koje sam počela da izdajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bmw1

31.10.2023 17:39

a to je ona sto ju je muz ostavio jer nije imala od cega da zivi i sto je davno bila kod onog kepeca u katalogu za prostituciju 150e 1h

Dzoni

31.10.2023 18:29

@Bmw1 - Sad radi za veću lovu, ko ima 500€ vodi je kući pola grada prešlo preko nje