OVAKO SE ČISTI PATLIDŽAN ZA PAR SEKUNDI, ŽALIĆETE ŠTO OVO NISTE ZNALE RANIJE: Spreman za zimnicu nikada brže
Ovo je najjednostavniji način da očistite patlidžan i spremite ga za zamnicu!
Dobro pripremljen patlidžan osim što je preukusan odličan je za pripremu i veoma jednostavan. Nekada je plavi patlidžan bio zvezda svake trpeze iako je mesnati deo pomalo gorak. Ipak, patlidžan je izuzetno zdrav, bogat vitaminima, mineralima i vlaknima, a pospešuje varenje i takođe pomaže u mršavljenju.
Možda deluje kao prava muka spremiti ga za obrok, ali nije tako. Plavi patlidžan priprema se veoma jednostavno, a uz sledeći trik biće još jednostavnije da ga spremite i oduševite ukućane.
Ovo je najjednostavniji način za čišćenje patlidžana
Prvo stavite patlidžan na papir za pečenje i ispecite ga. Potom patlidžan ostavite da se malo ohladi otprilike oko 20 minuta. Zatim ga stavite u streč foliju. Odsečete dno patlidžana i pritiskate od vrha ka dnu, te će tako sav sadržaj izaći iz patlidžana. Kada iscedite unutrašnjost to kasnije možete koristiti za pravljenje nekog namaza ili za nešto drugo.
Kako vi čistite plavi patlidžan?
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)