BLIZNAKINJE POTROŠILE PREKO 150. 000 EVRA DA BI IZGLEDALE IDENTIČNO: Žele i brendirane vagine i zadnjice, ali na jedno nikada ne pristaju!

Autor:

Lifestyle

29.05.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrene bliznakinje mogu da zavedu skoro svakog muškarca, ali svi im traže samo jedno.

BLIZNAKINJE POTROŠILE PREKO 150. 000 EVRA DA BI IZGLEDALE IDENTIČNO: Žele i brendirane vagine i zadnjice, ali na jedno nikada ne pristaju!

Foto: Instagram/ daisysimpson_2

Bliznakinje Doli i Dejzi Simson su sestre koje su zajedno pokrenule Onli fans i često su na udaru muških obožavatelja. Obe imaju 26 godina i fantastičnim izgledom usmeravaju pažnju samo na sebe. Ipak, budući da zarađuju od prodaje bezobraznih fotografija mnogi pogrešno shvataju njihov posao i misle da su lake devojke.

Ipak, muškarci brzo budu odbijeni, a bliznakinje međusobno razgovaraju o svojim ljubavnim životima.

- Dobijamo puno nasumičnih bezobraznih slika, nema ćao ili kako si samo slika bez upozorenja. Muškarci će iskušati sreću na nama obema, ne shvataju da ćemo o tome razgovarati jedna sa drugom - rekla je Dejzi.

Doli i Dejzi prve su dospele na naslovnice kada su otkrile da su potrošile 140.000 funti na plastične operacije kako bi izgledale identično. I zapravo čini se da sve rade zajedno, pa čak i zajedno objavljuju materijal. One su radile kao egzotične plesačice, a onda su 2020. godine zbog pandemije ostale bez posla.

Foto: Instagram/ daisysimpson_2

Dejzi se slika u kompletu

Tada su čule za Onli fans i odlučile da pokušaju kad već nemaju posao. Sada su napredovale zbog čega zgrću novac i stiču nove ljude na platformi. Ipak, nikada neće snimati eksplicitan sadržaj.

- Nikada nismo zajedno snimale sadržaj za naše stranice jer nam se to nije sviđalo, a na stranici na kojoj se nalazimo to ionako nije dopušteno. Danas dobijamo zahteve od pretplatnika da napravimo eksplicitan sadržaj jer su obično pretplaćeni na nas obe, ali mi to nikada ne bismo učinile. Zajedno se slikamo za Instagram i pravimo video za TikTok - rekle su.

Foto: Instagram/ daisysimpson_2

Bliznakinje u belom

Takođe, istakle su da dobijaju veliki broj kritika i negativnih komentara. Uprkos mržnji koja je usmerena ka njima, one planiraju da urade još neke plastične operacije. Sledeća je brazilsko podizanje zadnjice, piše "Dejli star". Da podsetimo, tokom jednog gostovanja na televiziji istakle su da će dobiti i iste vagine zahvaljujući labioplastici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading