PAR JE USVOJIO DEVOJČICU NATALIJU, A ONDA SU SAZNALI JEZIVU ISTINU OD KOJE SE DIŽE SVAKA DLAKA NA GLAVI: Uopšte nije bila dete i imala je jasan CILJ

Autor: N.J.

Lifestyle

10.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je tvrdila da je devojčica zapretila da će joj ubiti muža u snu, a njoj je sipala izbeljivač u kafu.

PAR JE USVOJIO DEVOJČICU NATALIJU, A ONDA SU SAZNALI JEZIVU ISTINU OD KOJE SE DIŽE SVAKA DLAKA NA GLAVI: Uopšte nije bila dete i imala je jasan CILJ

Foto: Shutterstock

Spavanje

Kristin i Majkl Barnet usvojili su devojčicu iz Ukrajine, a onda su utvrdili da je ona psihopata i sociopata koja želi da ih ubije.  Lekar koji je devojčicu Nataliju Grace pregledao 2010. godine kada je tek došla u porodicu, utvrdio je da ima osam godina. No, majka joj je godine zakonski promenila te desetogodišnja devojčica sada ima 22 godine.

Devojčica optužena za pretvaranje

Kako piše "Miror", nakon što je majka optužena za zanemarivanje, Kristin je objasnila da je Natalija prevarantkinja koja se pretvara da je dete. Tvrdi da je zapretila da će ubiti njenog tadašnjeg muža u snu i da ju je gurnula prema električnoj ogradi i sipala izbeljivač u kafu.

- Govorila je da želi ubiti članove naše porodice, zamotati ih u ćebe i smestiti ih u dvorište - tvrdi Kristin.

Foto: Shutterstock

Par na razgovoru kod doktora

Dijagnoza

U intervjuu za WISH TV Kristin je izjavila da je Nataliji dijagnostikovana psihopatija i sociopatija. Kristin poriče da je zanemarila Nataliju i tvrdi da je ona odrasla osoba koja nije ni bila dete kada je usvojena. Majka govori da je Natalija sa šest godina imala menstruaciju i to je pokušala prikriti kao i stidne dlake. Prema majčinoj priči, doktori koju su je pregledali zaključili su da pati od teške psihološke bolesti koja se može dijagnostikovati samo kod odraslih. Kristin tvrdi da je bolest dovela do toga da je Natalija skakala iz automobila u pokretu i razmazala krv po ogledalima.

Gde je sada Natalija?

Kada je Kristin promenila Nataliji godine, ostavila je 2013. godine u iznajmljenom stanu Indiani, a porodica se sa dva sina preslila u Kanadu. Otac Majkl priznao je u policiji da su ipak devojčici promenili godine u 22 iako su lekari rekli da je maloletna. U novom dokumentarcu, Majkl je upozorio javnost da će saznati sve detalje ovog mučnog slučaja. Nedavno je odbačena optužba da je zanemarivao dete, prenosi "Klik hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading