KAKO DA NAPRAVITE ŠLJOKIČAVA JAJA: Farbanje šećerom spasiće vas haosa u kuhinji!
Ova zanimljiva tehnika olakšaće vam posao!
Ako još uvek tražite tehniku koja je najjednostavnija za primenu, verujte da ste je našli! Postupak šaranja jaja decenijama je prisutan na našim prostorima i to je nešto što se ne menja. Ali, u skladu sa obavezama, ne možemo baš svako jaje našarati jer vosak zahteva malo više strpljenja i vremena. Nakon što završite šaranje voskom, predlažemo vam da isprobate sledeću tehniku i dobijete šljokičava uskršnja jaja.
Potrebno vam je:
Pola litra belog ili roze vina
200 grama šećera
Boja za jaja
Priprema:
Bitno je da bude svetlo vino. Dok jaja mogu biti izbeljena, a mogu biti i normalne boje.
Ako ne znate na koji način najjednostavnije da izbelite jaja, pogledajte trik koji svakome uspeva OVDE.
Na ringlu stavite šepru, sipajte šećer oko 200 grama i kesicu boje. Zapravo, ta gramaža šećera ide na pola litre vina, a što više šećera to bolje. Skuvate u vinu jaja i ostavite ih da stoje preko noći. Ne mešajte ih i ne okrećite samo ih ostavite tako i ujutru izvadite pa ubrusom osušite.
Šećer će dati utisak kao da imaju kristal na sebi.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)