NIKO NE MOŽE DA POGODI KOJE MAMA, A KO SU ĆERKE: Internet u ŠOKU -" Žao mi je devojke, majka vas je zasenila!"

Autor: N.J.

Lifestyle

02.02.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je starenje neizbežan proces, neki uspevaju da ga uspore.

NIKO NE MOŽE DA POGODI KOJE MAMA, A KO SU ĆERKE: Internet u ŠOKU -" Žao mi je devojke, majka vas je zasenila!"

Foto: TikTok/ mdogzzz

Žene koje izgledaju kao sestre

Devojka koja se predstavlja kao Miša na TikTok - u objavila je video i potpuno raspametila pratioce. Ona se snimala i tom prilikom se nasmejala u kameru, dok je sređivala kosu, a onda su joj se na videu pridružile još dve osobe koje su se spremale iz nje.

- Svi misle da smo sestre - započela je.

Devojke koje su stale iza nje izgledaju takođe veoma mladoliko, a zapravo jedna od njih im je majka. One su pozirale tako da oponašaju sliku iz detnjstva koju su napravile. Devojka sa leve strane stavila je ruke na bokove i glumila je iznenađenost. Devojka u sredini je slala poljupce, oponašajući majku.

Foto: TikTok/ mdogzzz

Devojke oponašaju sliku iz detinjstva

Kada se kadar promenio imali smo priliku da vidimo o kojoj fotografiji je reč. Onda je postalo jasno da im je žena sa desne strane majka, iako izgleda kao da im je bar drugarica. Lepa brineta deluje kao da sve ove godine izgleda apsolutno isto, a to su pomislili pratioci njene ćerke na TikTok - u.

Gledaoci su bili očarani ovom majkom i delili su svoje oduševljenje.

"Tvoja majka nije ostarila ni dana", "Žao mi je devojke, ali majka vas je zasenila"," Mama izgleda jako mlado", pisali su ispod njenog videa.

 

 

A s obzirom na to da devojke izuzetno liče na svoju mamu mogu biti ponosne na osobu koja ih je odgajila, ali i na to koliko lepo i prirodno izgleda, piše "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading