"UBISTVO DVOJNICE" JE NAPOPULARNIJI SLUČAJ U NEMAČKOJ: Pronašla devojku na koju liči pa je ubila iz NAJBIZARNIJEG razloga ikada!

Autor:

Lifestyle

01.02.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronašla je svoju dvojnicu na društvenoj mreži, pa je ubila.

"UBISTVO DVOJNICE" JE NAPOPULARNIJI SLUČAJ U NEMAČKOJ: Pronašla devojku na koju liči pa je ubila iz NAJBIZARNIJEG razloga ikada!

Foto: Tik Tok

Nemica, Šaraban K. (23), ubila je influneserku Khadidju O. koja takođe ima 23 godine, i to se dogodilo prošle godine. Khadidja je izbodena više od 50 puta, a njeno telo je ostavljeno na zadnjem sedištu Šarabaninog automobila. Njen dečko Šekia je bio saučesnik.

Ove nedelje policija je optužila Šaraban za ubistvo, a tužioci su rekli da je pretraživala na Instagramu osobe koje izgledaju slično kao ona. Onda je našla jednu i ubila je.

Kada je telo devojke pronađeno, policija je ušla u trag registraciji automobila i došla do porodice Šaraban. Tada kada su je pronašli istražitelji su pomislili da je ona žrtva. Naknadnim ispitivanjem, shvatili su da je reč o Khadidji zbog čega se taj slučaj kasnije prepoznavao kao "ubistvo dvojnice". 

- Potvrđeno je da je optužena kontaktirala nekoliko žena putem Instagrama pre čina, a koje su izgledale slično kao ona - izjavila je državni tužilac Veronika Grieser i dodaje:

Foto: Tik Tok

Devojka koja je ubila blogerku

- Može se pretpostaviti da je osumnjičena htela da se sakrije zbog svađa sa porodicom i da je zbog toga lažirala vlastitu smrt.

Prema navodima istražitelja, ona se prošlog leta čula sa influenserkom preko Instagrama i tražila da se vide uživo. Navodno je namamila žrtvu da se nađu tako što joj je ponudila set kozmetičkih proizvoda.

Kada su dečko i ona pokupili Khadidju, istražitelji veruju da su u nekom momentu skrenuli u šumu da je ubiju. Povrede na licu su takve da je devojka gotovo neprepoznatiljiva. Onda je par parkirao automobil na mesto gde će biti pronađena, a zatim su pobegli. Dečko je optužen kao saučesnik, dok devojci preti doživotna kazna zatvora, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ne lice uopste

02.02.2023 07:58

Leva i desna veze s vezom nemaju!