MEDICINSKA SESTRA POTROŠILA 200.000 EVRA DA POSTANE ŽIVA LUTKA: Doslovno se RASPADA, kada je vide svi se zgroze! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

29.01.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nju kažu da je kraljica plastične hirurgije.

MEDICINSKA SESTRA POTROŠILA 200.000 EVRA DA POSTANE ŽIVA LUTKA: Doslovno se RASPADA, kada je vide svi se zgroze!  (FOTO)

Foto: Printscreen/@tara_jayn3

Medicinska sestra Tara Džejn Mekonahi (34) dolazi iz Australije i mnogi je zovu "kraljica plastične hirurgije". Trenutna titula donela joj je popularnost, pa je ona i Instagram model.

Sigurno je da drži rekord po broju plastičnih operacija, iako morate priznati da je pre istih bila izuzetno lepa devojka. Ona ne planira da stane sve dok ne postane živa lutka, a u to je uložila oko 200.000 evra.

Kada pozira ona se trudi da istakne svoje silikonske grudi, ali i usne za koji mnogi smatraju da nema meru. Na sebi često nema mnogo garderobe, a kada ima onda su to uske i skupe odevne kombinacije. Nekada pozira i skoro naga.

Grudi jedva obuzdava i na njen izgled niko ne ostaje ravnodušan. Uvek je upadljivo našminkana, a reakcije su oprečne. Od onih koji smatraju da izgleda "bizarano" i "strašno", do onih koji misle da je prelepa.

Tara je postala jedna od najvećih zvezda društvenih medija zahvaljujući svom ekstremnom izgledu i oštrim izlaganjima u TV intervjuima. Ranije je potvrdila da će ići u Istanbul na još jedan u nizu hirurških zahvata. Otkrila je planove za operaciju podizanja lica i povećanja grudi kako bi dodatno uvećala svoje poprsje.

Influenserka se takođe želi podvrgnuti novom hirurškom zahvatu koji trajno menja boju očiju.

Dok neki kažu da je njen izgled ekstreman, Tara ga apsolutno voli.

- Kod mene ne znači manje je više. Što više, to bolje - priznaje ona, a prenosi "Dejli star".

Tara je odavno prešla granicu prirodnog izgleda, a da bi dostigla svoje ciljeve pridružila se platformi Onlifans kako bi imala dovoljno novca za sve operacije koje još uvek planira.

Da podsetimo, ona je stekla popularnost učešćem u jednom takmičenju koje prati sve ljude koji su na neki način opsednuti operacijama, odnosno time da idu pod nož.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading