STAVILA JE DVE KESICE ČAJA U WC ŠOLJU A ONDA SE DESILO OVO: Od sada ćete samo ovako čistiti!

Autor: N.J.

Lifestyle

15.01.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno zvuči baš čudno, ali čaj može pomoći u otklanjanju kamenca u wc šolji.

STAVILA JE DVE KESICE ČAJA U WC ŠOLJU A ONDA SE DESILO OVO: Od sada ćete samo ovako čistiti!

Foto: YouTube/ clean with Tijana - Rose

Često kada pomislimo na odmor to zamišljamo uz šolju čaja i uživanje uz neku knjigu ili ispred TV - a. Ne verujem da je iko pomislio da kesice čaja mogu pomoći u urednosti doma, odnosno kupatila. Uz pomoć ovog omiljenog napitka možete da otklonite mrlje iz wc šolje. Evo jednog baš zanimljivog i lakog trika. Treba vam samo čaj i to dve kesice. 

Prvo uklonite papirni deo sa kesice čaja. Najbolje da iščupate konac rukom i tako ga otklonite, a možete i iseći makazama.

Jednostavno bacite kesice čaja u wc šolju i ostavite tako sedam minuta. Nakon što je prošlo navedeno vreme, toalet će mirisati fantastično. Onda morate i očistiti toalet. Uzmite četku za čišćenje i čistite ali uz pomoć vode koja je već obojena zahvaljujući čaju. Samo potpopite malo četku i nastavite da ribate. Kako su naveli, nije bitno ni ako se kesice čaja otvore. Pustite vodu i u isto vreme operite četku kako biste skinuli ostatke čaja sa iste. Nakon toga pustite još jednom vodu, prenosi kanal "Čišćenje sa Tijanom Rouz".

Wc šolja biće perfektno čista!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ JECINA SVASTARICA

Stavljanje osveživača nakon čišćanja wc šolje

Čišćenje vodokotlića pastom

- Pasta za zube daje svežinu, antibakterijska je, uklanja bakterije, a prijatnog je mirisa. Potrebno je da uzmete pastu bilo koje marke. Zatim isecite kraj. Pritisnite da izađe malo. Zatim uzmite čačkalicu i izbockaje je sa obe strane. Otvorite i poklopac da pasta malo curi. Ja sam već ovo probala i pasta mi je trajala tri meseca. Skinite poklopac sa vodokotlića i  ubacite pastu unutra. Sačekajte 10 minuta a zatim vratite poklopac. Toalet zahvaljujući pasti za zube biće bez bakterija, kamenca i imaće prijatan miris. Što duže pasta stoji, miris će biti jači i intezivniji - prenosi kanal "Jecina svaštarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading