KAKO DANAS IZGLEDAJU GLUMCI IZ FILMA SAM U KUĆI: Narkomanija, optužba za gnusan zločin, a jedan od glavnih likova nas je napustio

Autor: N.J.

Lifestyle

01.01.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj film je asocijacija na novogodišnje i božićne praznike.

KAKO DANAS IZGLEDAJU GLUMCI IZ FILMA SAM U KUĆI: Narkomanija, optužba za gnusan zločin, a jedan od glavnih likova nas je napustio

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Victor Lopez

Film "Sam u kući" je neizostavni deo praznika. Malo ko ga nije pogledao, a priča počinje kada mali dečak Kevin Makalister ostaje sam u kući nakon što ga porodica zaboravlja i odlazi na put. Pošto je ostao sam, Kevin se bori sa provalnicima. Ovu fenomenalnu ulogu odigrao je Mekoli Kalkin. Za mnoge gledanje maestralne glume malog Kevina postala je porodična tradicija, a kako i ne bi kad je film obeležila napeta i zanimljiva radnja. 

Gde su danas glumci i glumice iz tog filma?

Kevin - Mekoli

On je počeo da glumi kada je imao samo četiri godine i već je bio jako uspešan. Brzo ga je slava "uništila" te je uhapšen 2004. godine zbog posedovanja marihuane. Dugo je imao problema sa zavisnošću, ali je otkrio da je duži vremenski period "čist" zbog čega su njegovi fanovi izuzetno srećni. Kao glavnog krivca za svoje samouništenje, Mekoli navodi svog oca, koji ga je navodno zlostavljao fizički i psihički. Inače, Mekoli je konzumirao alkohol i heroin.

Ketrin O Hera koja je glumila Kevinovu majku izgleda zanosno podjednako kao kada je snimala film. I danas aktivno glumi, a tokom karijere dobila je brojna priznanja. Daniel Stern fantastično je odigrao ulogu jednog od provlanika Marva, a ulogu drugog provalnika igrao je Džo Peski.

Inače, Devin Rajt koji je glumio Kevinovog mlađeg brata optužen je za nasilje od strane devojke. Ona je istakla da je gušio i udarao šakom u lice. 

Džon Herd koji je tumačio lik Pitera Mekalistera, oca malog Kevina, preminuo je 2017. godine kada je imao 73 godine, a mediji su prenosili da je posledica smrti manja hirurška intervencija koju je imao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading