UOČI VENČANJA UHVATILA GA SA SESTROM: Partner je izbegavao jer je bila GOJAZNA, a ona je sačekala godinu dana i OSVETILA SE! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu da se osveta služi "hladna".

UOČI VENČANJA UHVATILA GA SA SESTROM: Partner je izbegavao jer je bila GOJAZNA, a ona je sačekala godinu dana i OSVETILA SE! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Natali Tejlo objavio je video na TikTok - u u želji da motiviše žene da se bore za sebe. Ona je doživela traumu kada je uhvatila supruga uoči venčanja sa sestrom. Nekoliko puta je istakla da mu se gadila i da zbog njene kilaže nisu imali intimne odnose.

- Nikada nismo imali intimne odnose dok sam bila debela - nosio je naziv video. Ona je otkrila da je njen suprug imao intimne odnose sa njenom sestrom na dan njenog venčanja jer mu se gadila njena gojaznost. Ona je rešila da mu se osveti i da preuzme život u svoje ruke. Počela je ozbiljno da se bavi svojom kilažom, odnosno da trenira i mršavi. Za dvanaest meseci dovela je liniju do savršenstva. Uspela je da izgubi kilograme bez dijeta i operacije.

- Mrzela sam da me zovu debelom devojkom. Odlučila sam da promenim sebe - napisala je ona na jednom videu. 

 

 

Promena je vidljiva

Primetno je da joj se lice očistilo od svih "nepravilnosti", a ona izgleda mnogo lepše i svežije. Kosa joj se oporavila i sada izgleda kao potpuno druga osoba.

- Trebalo bi da radiš to zbog sebe, ne zbog njega - napisao je jedan korisnik.

- Prelepa si sada, ali i pre naravno - pisali su ispod njenog videa.

- On će se pokajati i to baš - napisala je jedna korisnica.

Natali je odlučila da pomogne svim ženama koje imaju višak kilograma, te je sada ljudi mole da im objasni kako je uspela toliko da promeni fizički izgled, da ih posavetuje i usmeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading