NAPRAVITE DOMAĆI DEZODORANS: Štiti od neprijatnih mirisa tokom celog dana, a potrebno vam je samo OVO!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je dovoljno moćan prirodni dezodorans? Saznajte!

NAPRAVITE DOMAĆI DEZODORANS: Štiti od neprijatnih mirisa tokom celog dana, a potrebno vam je samo OVO!

Foto: pixabay.com

Da biste dobili prirodni dezodorans nije dovoljno samo da čitate od čega se sastoji, već sad možete da "zavrnete" rukave i da napravite svoj! Sigurni smo da možete da kupite i u različitim drogerijama neki za sebe, ali ovaj put savetujemo malo mašte i vremena. Mama za pet, kako je poznata široj Instagram zajednici, deli svoj recept koji može da vam olakša svakodnevnicu.

Ona je istakla da već godinu dana ne koristi kupovne dezodoranse već isključivo ovaj koji pravi sama, a on ima svega dva sastojka.

Dve kašičice sode bikarbone pomešala je sa kašikom kokosovog ulja. Smesu prespete u neku praznu posudu i možete je koristiti narednih dvadeset dana.  Ona ističe da nije imala problema sa neprijatnim mirisima čak ni kada je ceo dan u pokretu, a prednost mu je što ne ostavlja fleke na odeći.

Foto: pixabay.com

Soda bikarbona u teglici

Prednosti prirodne dezodoranse kreme:

Soda bikarbona dobro apsorbuje i neutrališe mirise, stvara baznu sredinu na koži koja ne pogoduje razvoju bakterija.

Nakon što se obrijete, pa nanesete dezodorans uglavnom se desi da vam se koža iziritira, sa prirodnim preparatima to nije tako često, skoro da nećete imati takvih "muka".

Postoji zabluda da prirodni dezodoransi imaju ružan miris, ni to nije tačno. Prirodni dezodoransi u prirodni i samim tim imaju prijatan miris.

Pružaju dugotrajnu zaštitu! Oni su lagani, lako se nanose i ne ostavljaju tragove. Postoji mnogo proizvoda koji mogu da vas "štite" 24 časa, a da nemaju štetna svojstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading