DEVOJČICA (6) SPASILA ŽIVOT SVOJE MAJKE: Scena kao iz filma, sve bi se završilo TRAGIČNO da nije TAKO odreagovala (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

21.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ni slutio šta će se te večeri dogoditi.

DEVOJČICA (6) SPASILA ŽIVOT SVOJE MAJKE: Scena kao iz filma, sve bi se završilo TRAGIČNO da nije TAKO odreagovala (VIDEO)

Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/ Good Morning America

Šestogodišnju Kvin Hil je bila pravi mali heroj nakon što je njena mama imala veliki napad dok je bila sama sa njom i njenim mlađim bratom.

Majka Dženifer je rekla da je tog dana spremala večeru nešto ranije, i da se ne seća šta se tačno posle toga dogodilo. 

- Kvin mi je rekla da sam sedela na stolici i da sam pogledala u plafon i počela čudno da dišem. Tada sam pala sa stolice na levu stranu i počela jako teško da dišem. Pesnice su mi bile jako stisnute, a telo mi se grčilo. Oči su mi bile otvorene, a ona mi je stalno govorila: "Mama, mama", a ja nisam nikako uspevala da joj odgovorim - rekla je Dženifer. 

Republika

Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/ Good Morning America

Devojčica je jako brzo reagovala i zbog toga je dobila orgen hrabrosti

Kako Dženifer nije došla k sebi, Kvin je odlučila da zgrabi brata i odjuri kod komšije da zatraži pomoć. U prvoj kući niko se nije javljao, pa je pokušala u drugoj. Na sreću, komšije su bile kod kuće i odmah su krenule za decom u njihov dom, gde su zatekli Dženifer kako leži bez svesti.

Komšije su odmah zvali Dženiferinog muža, policijskog poručnika Džejsona Hila. U dom je poslao vozilo hitne pomoći, te su je hitno su je odvezli u lokalnu bolnicu gde su lekari otkrili da ima epileptični napad. Bio je to prvi put da ga je imala.

 

 

Važno je decu pripremiti na ovakve slučajeve 

- Sa Kvin smo uvek razgovarali o hitnim slučajevima. Obično je tada reč bilo o vatri ili tornadu. Sada je moj telefon podešen tako da automatski prepozna njeno lice kako bi u slučaju mogla nazvati koga je potrebno - rekla je. 

Mala Kvin je dobila priznanje i nagradu od gradonačelnika Konovera, koji joj je odeo počast za njenu hrabrost i brzo razmišljanje. 

- Ona je moj anđeo. Ona je moj heroj zbog onoga što je uradila - rekla je Dženifer za kraj. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading