Godinama se borila sa karcinomom, a sada se proširio i na MOZAK: Glumica je podelila snimak ZRAČENJA i sve rasplakala! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

08.06.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka glumica Šenon Doerti je na društvenim mrežama podelila snimak njene borbe sa karcinomom.

Godinama se borila sa karcinomom, a sada se proširio i na MOZAK: Glumica je podelila snimak ZRAČENJA i sve rasplakala! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

glumica boluje od raka

Glumica Šenon Doerti se već godinama bori sa kancerom dojke, a sada je objavila još tužniju vest, jer se tumor proširio na mozak. 

Sada je donela veoma težak i intimantrenutak svoje borbe sa teškom bolesti. 

Podelila je video koji je snimljen tokom prvog zračenja, nakon što su joj otkrivene metastaze na mozgu. 

Objavila je dva snimka sa samog procesa radijacije, a na jednoj nosi masku na licu koja je pričvršćena za površinu na kojoj leži. Glumici u jednom trenu počnu da teku suze.

- 12. januara je počela prva runda radijacije. Moj strah je očigledan. Jako sam klaustrofobična i puno toga mi se događalo u životu. Srećna sam što imam odlične lekare i tehničare. Ali, strah, previranja, vreme u kojem se to događalo... Ovako rak može da izgleda - napisala je uz objavu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šenon Doerti na hemioterapiji.

- Hvala ti što si nam omogućila da vidimo kako sve ovo izgleda - napisala joj je jedna socijalna radnica koja je zaposlena baš u bolnici, ali nema priliku da iz ovakve blizine posmatra ono sa čim se pacijenti suočavaju. 

- Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, izviniti se ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo - rekla je Šenon za američke medije tada.

Visok rizik za karcinom dojke, znači da žena ima:
  • Porodičnu istoriju raka dojke (majka, sestra, baka…)
  • Specifične genetske mutacije
  • Da je prethodila terapija zračenjem grudnog koša
  • Određena zdravstvena stanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading