KATARINA JE POJELA SLADOLED, A ONDA JE ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Lekari sumnjaju na ovo, ona upozorava "Širi se po telu, sve je gore" (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.05.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari sumnjaju da je osip dobila od sladoleda, ali nisu sigurni.

KATARINA JE POJELA SLADOLED, A ONDA JE ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Lekari sumnjaju na ovo, ona upozorava "Širi se po telu, sve je gore" (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/katarina.zzz

Devojka koja se predstavlja kao Katarina na TikTok - u je srpska tiktokerka koja je doživela neprijatnost nakon što je pojela sladoled. Ona misli da je verovatno bio pokvaren, zbog čega je odlučila da se obrati svima i upozori na moguće posledice. Na TikTok - u pokazala je kako izgleda osip koji je zahvatio kožu kako na licu tako i skoro svuda po telu, a najviše po rukama i leđima.

- Pretpostavljam da je sladoledu istekao rok trajanja čim je ovako jaka alergija. Sve je počelo preksinoć, tačnije popodne oko 17, 18 časova - pričala je ona na pomenutoj društvenoj mreži dok je pokazivala osip na koži. 

Ističe da su joj lekari u Urgentnom centru pomogli, ali samo dan kasnije osip se još više proširio.

Foto: TikTok/katarina.zzz

Katarina pokazala osip

- Bila sam na infuziji i mislila sam da će proći. Međutim, kao što vidite na snimku sve je gore i gore. Jutros sam se probudila i videla da je prešlo na celo telo. Ovo sada što vam snimam, poslednji snimak, zapravo je bila blaga reakcija kakva sam posle toga bila. Dobila sam sada još dve injekcije i pratim situaciju. Tako da molim vas gledajte rokove trajanja i gde kupujete šta - poručila je ona, a kasnije u komentarima objasnila da lekar kao i ona pretpostavljaju da je u pitanju istekao rok trajanja sladoleda, a da li je baš to, niko ne zna.

Foto: TikTok/katarina.zzz

Osip po rukama

Ipak, ljudi su u komentarima ostavljali drugačija mišljenja od nje, te su neki tvrdili da ovo nije posledica roka trajanja sladoleda jer bi reakcija na isto bila drugačija. 

Foto: TikTok/katarina.zzz

Katarina pokazala osip na telu

"Ovo je alergija. Moj savet je da uradis alergo test, brz oporavak", "Urtikarija, upravo je lečim", "Dobila sam tako na neopranu jagodu. Mesec dana je trajalo", "Da nije neki sastojak iz tog sladoleda odgovoran, a ne istekao roka i da li si sigurna da je istekao rok?", "Vrlo verovatno nema nikakve veze sa sladoledom, ispitaj malo bolje namirnice koje si jela tih 48, 72h", komentarisali su.

@katarina.zzz

Obratite paznju da ne prodjete kao ja ♬ original sound - IDJVideos

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading